Kampavillaa

Sain Pirtin kehräämöltä testiin kampavillaa useamman vyyhdin. Olen kovasti haaveillut neulovani myyntiin asti täysin suomalaista villaa ja vihdoin se löytyi! Koska kotimaisuus ja lähituotanto on muutenkin nyt aika nousussa niin miksei villasukkamarkkinoilla sitten myös.


Olen joskus hahtuvakiekkoa neulonut, mutta nämä ohuet pirtin kehräämön langat oli kokonaan uusi tuttavuus. Nämä ovat 100% villaa, joten vielä on mysteeri miten ne kestää sukkana mutta oli suht tiukkakierteistä niin luulen, että kestää kohtuullisen hyvin ja jos ei muuten niin aivan ihanat unisukkina. Olin myös yllättynyt miten pehmoista tuo oli, käsineen kun on vastaavia lankoja neulonut niin on jotenkin tottunut, että se suomenlampaanvilla on karheaa, mutta uskaltaisin suositella ainakin tätä kampalankaa myös huiveihin ja vaatteisiinkin. 


Positiivinen yllätys sen 100% Suomalaisuuden lisäksi oli että saatavilla oli myös ihania kirkkaita värejä! Suomalaista villaa saa monesta paikasta perinteisissä villasukkaväreissä, eli sitä harmaata ja muita luonnonvärejä mutta tuolta löytyi myös muutamia herkkuvärejä! Ja vaikka siitä harmaastakin tykkään niin tää oli tosi iso plussa! 

Olen myös menossa kesäkuussa käymään tuolla niin lupaan kirjoitella siitäkin ;) 

Tässä mut muutamat parit mitä sain koulussa aikaiseksi. 
1 kommentti

  1. Olen neulonut Pirtin kehräämön ohuesta kampalangasta ihanan pitsisen huivin. Se on pehmeä, miellyttävä iholle ja ihanan lämmin. Suosittelen!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.