Prymin puikot testissäSain jokunen viikko sitten postia Prymiltä. Lähettivät testiin uudet ergonomics-puikot ja kerän lankaa. Lanka on kyllä vielä korkkaamaton, mutta muutaman parin sukkia olen tässä kerennyt neulomaan noilla puikoilla. Olen vannonut puisten puikkojen nimeen, joten oli jännä oikeesti kokeilla jotain uutta.

Kun kuulin vuosi sitten noista ekan kerran niin innostuin kovasti! Nyt sain vihdoin mahdollisuuden testata. Olin yllättynyt miten kevyet ne oli! Puikot ovat suht taipuisaa muovia, joka on jakanut mielipiteitä mutta mie tykkäsin, ehkä hitusen liian taipuisat, mutta niillä oli hirmu hyvä neuloa muuten. Pinnoite puikoilla piti silmukat aloillaan ja kärjessä oleva muotoilu vielä varmisti sen. Puikot ovat muodoltaan muuten kolmiomaiset, joten tälläsille reumasormille nekin passasi hyvin. Olen jostain syystä mieltänyt nämä "aloittelijapuikoiksi" ja uskaltaisin suositella, mutta jos liian tiukka käsiala on niin ehkei nämä taipuisuutensa vuoksi ole parhaimmat, mutta itse aikanaan neuloin hirmulöysää ja pudottelin liukkailta puikoilta silmukoita niin nää olis silloin viitisen vuotta sit ollut ihan paikallaan.


Valmiit sukat ovat sitten tässä. Tein pitkästä aikaa broken seed-sukat ja vaikka nää on neulevillityksessä jo vähän menneen talven lumia niin tykkään silti hirmuisesti tästä mallista. Etenkin värikkäiden raitalankojen kanssa se on niin kiva :)

Lanka: novita nalle ja regia fluormania
Puikot: 3mm prym ergonomics

1 kommentti

  1. Olen vannoutunut Prym Knit Pro natural cubicsien käyttäjä, mutta noissa on vähän samaa ideaa taipuisuuslisällä. Pitänee hankkia ja testata.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.