Mustasukkaista

Käsi ylös kuka vihaa neuloa mustaa lankaa? Miehän oon marmattanu siitä jo VUOSIA. Puikoilla neuloessa se on silkkaa tuskaa ja tuntuu, et pitäs olla jotkut kunnon halogeenivalot, että sitä näkee neuloa :D 

Mutta - tuli tarve mustille sukille. Mie omistan vaan sukkia kaikissa sateenkaaren väreissä, niin tarviin semmoset ei niin värikkäät villasukat. Nämä neuloin koneella, koska se on sata kertaa kivuttomampaa ja kun halusin nimenomaan ohuet mustat sukat. Itseasiassa tein niitä jopa neljä paria ja tarkoitus olis tehdä lisääkin, mutta kun näissä ei varsinaisesti oo mitään erikoista esiteltävää niin en kuvannut valmista muita pareja. Se on milteen identtinen tämän parin kanssa.

Meillä on koulussa nyt työharjoittelu ja suoritan sitä osuuskuntatyönä, eli teen syksyksi varastoa. Tarkoitus siis tehdä myyntiinkin asti :)

Lanka: Austermann step
Koneneulottu

2 kommenttia

  1. Vau! Yksinkertainen on kaunista :) Se on ihan on päässyt unohtumaan, kun nykyisin kaikki tekee kirjavia ja kuviollisia. Mullakin on monta kudelmaa meneillään, ja kaikki niin vaikeita, että niitä ei voi ottaa mukaan esim. töihin, että tauon aikana muutaman rivin tikuttelis. Mietinkin eilen, että mitä laittaisin puikoille just niitä hetkiä varten. En millään - muka - keksinyt tarpeeksi yksinkertaista, mutta koukuttavaa työtä, mutta tässähän se on. :)

    VastaaPoista
  2. Eihän sitä tarvitse nähdä neuloakseen.. vaan päättelyt vaatii valoa. Musta mustaa on kiva neuloa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.