Mull' on levottomat jalat

Miuta särkee usein jalkoja iltaisin. Uskon, että se johtuu suurimmaks osaks miun solunsalpaajalääkityksestä, mutta joskus tulee rasitusta ja juotua liian vähän vettä. Mut enivei. Kun tutkiskelin apukeinoa tohon ilkeään vaivaan niin törmäsin merinovillaan. Mikään uus juttuhan tää ei oo, koska ainakin regia on ainakaan myynyt sitä "reumavillaa" ja villahan on ylipäätään upea materiaali mihin vaan. Se lämmittää, eristää kylmältä ja kuumalta ja kosteudeltakin.


Tekaisin neulekoneella sitten nämä unisukat 100% merinovillasta. Ja nyt kun muutamana iltana ne on olleet jalassa niin miusta särky ei oo ollut niin pahaa, tai sitten se on vaan se plasebo-vaikutus, mut pääasia että se helpottaisi. Ilmeisesti villaa suositellaan levottomiin jalkoihin siksi, että se lämmittää ja lisää verenkiertoa ja näin ollen siks helpottaa, mut jos jollain on siellä faktatietoa mikä se villan salaisuus on niin nakkaa kommenttia!

Meillä alkaa työharjoittelu koulussa. Toisinsanoen teen syksyä ja talvea varten sukkia varastoon myyjäisiä ja muuta sukkasesonkia varten, joita sitten osuuskunnan kautta myyn. Meinasin tehdä näitä unisukkiakin muutaman parin. :) Tykkäsin kovasti näistä!

Ja huomautuksen sana, nämä olikin varmaan ekat neulekonevillasukat sitten pariin kuukauteen. Muutamat käsinneulotut sukat oottavat vielä blogikuvia, mut jos ens viikolla ne kerkeisi :)

Lanka: Teetee helmi
koneneulottu

2 kommenttia

  1. Villa ja silkki lisäävät verenkiertoa kudoksissa ja auttavat näin kipuun, ilman haittavaikutuksia. Olen oppinut tämän äidiltäni. Hänellä on sateella särkyjä ja kipuja ja hän käyttää villaa apuna, villapaitaa ja villasukkia ainakin. Silkkihuivia suosittelen kesällä kipuun, kun villa on turhan lämmin. Olen ostanut kipuapuavillaa ja neulonut siitä puseron äidilleni. Arvokas tuli, mutta ilmeisesti myös toimii. Rakkaus näkyy tekoina! Monesti nuo luontaiset hoidot toimivat hyvin ja siitähän villassa ja silkissä on kyse, luonnonkuidusta.

    VastaaPoista
  2. Totta turiset tuosta kivun ja levottomien jalkojen helpotuksesta. Yksi tuttavani tekee silkkivillasta kipurannekkeita ja säärystimiä, miksikäs ei se kävisi sukkiinkin, varmaan yösukkina kestäisivätkin. Pitää vaan olla puhdasta luonnontuotetta, ei mitään keinokuituja. Kauniit sukat ovatkin, vaikka pitsit ja kirjoneuleet ovat kivoja, kyllä perussukka on on aina paikkaansa puolustanut. Neuloin muuten edesmenneelle apelleni sekä reuma- että kamelinkarvalangasta lämmittimiä ja sukkia ja häntä auttoivat ne neuleet kovasti nivereuman säryissä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.