Keväinen dinosaurus

Käsityömoti on ollut vähän hukassa, toki joka päivä sitä jotain tekee, mutta pari isompaa projektia ovat syöneet voimat ja olen keskittynyt lähinnä ulkoilemiseen ja keväästä nauttimiseen, niin blogi on ehkä joutunut vähän retuperälle, tunnustettakoon :) Neulekoneeseenkaan en ole koskenut muutamaan viikkoon, muuta kuin koulussa. En jaksa stressata päivitystahtia tai muutakaan, vaan mennään omalla painollaan. Kun on ollut ihania aurinkoisia päiviä, niin ei oo vaan jaksanut istua pimeässä sisällä värkkäämässä ja tekemässä, vaan oon ottanut ihanista päivistä ilon irti muuten!

Yksi näistä isoista projekteista on ollut tämä dino, joka meni kummipojalleni syntymäpäivälahjaksi. Se on tehty Heidi Bearsin ohjeella, mutta jätin siitä sitten pois ne selkäpanssarit (Kiitos korjauksesta Emma ;) ), koska miun silmään se näytti jotenkin tökeröltä. Epäilin, että kestääkö ne selkäsysteemit sitten leikkien tiimellyksessä, joten päätin, että tämä dinosaurus on nyt tällänen pitkäkaulaversio! Miusta siitä tuli vallan söpö!


Tyyne poseerasi dinon kera :D

Lanka: SMC Catania ja Catona
Virkkuukoukku 3mm

8 kommenttia

 1. Katsoin heti että joko oon taas tullu heidiltä uusi ohje! Mutta ei, toimii tosi hyvin ilman niitä selkäpiikkejä.

  VastaaPoista
 2. Mä rakastuin tuohon Dinoon <3

  VastaaPoista
 3. Nää on niin söpöjä nää virkkuueläimet! <3 :D

  VastaaPoista
 4. Pikkutassu <3

  Korjauksen suoritti itse asiassa miun vanhempi tytär Lilja. Pitäisi varmaan tehdä hänellekin tällainen, saisin varmaan vuoden mutsi -arvonimen :D

  VastaaPoista
 5. Eikä! Miten ihana! Mun pitää varmaan ryhdistäytyä ja harjoitella nyt näiden tekeminen ja tehdä dino mun pikkumiehelle. Nimimerkillä pöllö ollut työnalla viimeiset kaksi vuotta huonolla menestyksellä..

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.