Saiskos olla Opalia?


Sain yhteydenoton Opalin maahantuojalta, haluisinko testata Opalin lankoja? No halusinko? Tietenkin! Opal on entuudestaankin tuttu, aivan ihana lanka. Langat ovat pääsääntöisesti ohuita sukkalankoja, tarjolla on myös 6 säikeisiä, mutta suurinosa saamistani langoista ovat ohuita fingerin lankoja, metrejä 100g kerässä on 420m :)

Koska mie oon värien ystävä niin opal on ihana jo siksikin, koska niillä on aivan hirmuinen valikoima erilaisia värejä! Valmiiksi pätkävärjättyjä ja sitten ihan perusvärejäkin. Oma ehdoton suosikkini on tuo glitterisukkalanka - en ole törmännyt muihin kimallelankoihin mitkä olisi oikeasti villaa, eikä muovikuituja.

Olen itse neulonut opalia sekä ihan puikoilla, että koneella, eikä ole valittamista.


Opalia saa esimerkiksi Pyöröpuikosta Lappeenrannasta ja olen tilaillut sitä myös Lankakamarista ja monesta muustakin hyvin varustetusta lankakaupasta ja jos siellä sattuu olemaan joku jälleenmyynnistä kiinnostunu; niin yhteyttä voi ottaa info@markuscompany.fi 

Muutamat sukat kerkesin myös neuloskella koneella ja tälläset niistä tuli :)


Lanka: Opal funny with silbereffect, väri 9332
Koneneulottu

Lanka: Opal over the rainbow, väri 9376
Tämä lanka kuului lankaväri kuului semmoiseen kokoelmaan, 
missä oli kerrottu vyötteessä kuvineen langan suunnittelija. 
Vähän kuin Lushin tuotteissa esim. Miusta varsin hauska lisä ja merkille pantava asia :)
Koneneulottu

Langat saatu maahantuojalta

4 kommenttia

 1. Opalilla on kyllä tosi kivoja, kirkkaita värejä, kun monilla muilla valmistajilla on murretumpia sävyjä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Varsinki tuo klitteriopali ja just tuo väri houkuttelee 😘

  VastaaPoista
 3. Ihania värejä ja blingblingiä. Handulta muuten löytyy myös kimallesukkalankoja, joissa on ihan kunnollinen koostumus.

  VastaaPoista
 4. Saatiin Neulootikkojen syto-projektiin ohuita Opalin sukkalankoja ja värit on kyllä tosi namusia.Minä neuloin yhdet sukat ja totesin, ettei niin ohut lanka ole minun juttuni,vaikka kieltämättä lopputulos oli tosi kivan tuntuinen.Ajattelin seuraaviin lisätä toisen yksivärisen langan mukaan ja testailla millaiset sitten tulee.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.