Testikuvasukat

Kuka muistaa sen ajan kun ei ollut telkkariohjelmia vaan telkkarista tuli testikuvaa? Muistan selvästi lapsena kärsimättönä tuijotelleeni testikuvaa joskus tuntikaupallakin odottaen, et milloin ne lastenohjelmat alkaa.

Novitan uudet kevätlangat olivat saapuneet kauppaan. Sorruin ostamaan uuden ihanan räikeän nallekerän vähän jo testimielessä, että pystyykö miun koneella neulomaan nykyistä nallea - ja pystyihän sillä. Miulla on siis ohutlankakone ja nallen paksuiset langat ovat paksuimpia mitä sillä voi neuloa.

Kun laitoin näistä keskeneräisenä kuvaa instagramiin ja Lankahelvetin fb-sivulle niin tuli sinne useampi kommentti, miten se muistuttaa sitä telkkarin testikuvaa ja totta, muistuttaahan se! Varsinainen värioksennuslanka kyllä oli, milteempä turhan levoton, mutta jos siihen yhdistäisi vaikka valkeaa tai harmaata niin se toimisi varmasti - tämä asia on vielä testattava :)

Lanka: novita nalle taika, väri 881
koneneulottu

3 kommenttia

  1. Hahah! Tosiaan kyllä samat värit tuossa langassa toistuu... 😂

    VastaaPoista
  2. Tää oli kyllä jo vähän turhan kirjava tosiaan :D Mutta se kelta-oranssi uusi Nalle oli kyllä tosi kaunis! Ostin, vaikka noin muuten olen Novita-lakossa. Tai lakossa ja lakossa, mutta sen jälkeen kun neuloin ensimmäiset sukat Maijasta, ei ole tullut hirveästi ostettua enää. Maija ja Janne on kyllä vieneet mun lankakorissa Nallen ja 7 veljeksen paikat :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.