Pehmoisia unia

Harmillinen kirjoitusvirhe häiritsee, lisäsin puuttuvan kirjaimen kuvanoton jälkeen ;)
Tekaisin muutaman parin unisukkia. Harmikseni en ole vielä löytynyt koneneulottavaa alpakkasukkalankaa, se teeteen tundra on hitusen liian paksu miun ohutlankakoneen nieltäväksi, mutta tyydyin sitten 100% alpakkaan - kyllähän se unisukkana kestää, jossei oo vimmainen unissakävelijä. Olen koneneulonut dropsin alpakkaa, mut miusta se on aika karhea, etenkin jos vertaa vaikka teeteen alpakkalankaan. Toki drops on ns. halpislanka ja uskallan väittää, että ero johtunee siitä. Mutta kiva lanka se on muuten ja koneneuloutuu mukavasti, eikä ole liian pörröinenkään.


Lanka: Drops alpaca
Koneneulottu

Toinen hyväksi osoittautunut unisukkalanka on Arwetta classicin Filcolana, joka on aivan ihana merinosukkalanka. Se on superpehmeää ja kaiken järjen mukaan sen pitäisi kestää ihan perussukkalankakin. Värejäkin tähän lankaan on kivasti saatavilla, joten ei valittamista!


Lanka: Arwetta classic Filcolana
Koneneulottu

1 kommentti

  1. Neulon tässä kevään mittaan useamman parin sukkia kummitytölle yo-lahjaksi ja yhdet parit puikoilla on just tuosta Arwettan Classic Filcolanasta. Kummityttöni sanoi ehdottomasti että muut tuokoon vaikka astioita ja lahjakortteja tätsältä haluan sukkia. Mun mummoni neulo myös koneella ja se tuumi että kun oikeen hyvän langan löytää koneella neulottavaksi on sitä hamstrattava. Itte tykkään tosiaan neuloa tuolta Filcolanaa. Onneksi sisko toi sitä reissulta ihan reippaasti.
    Kiitos ihanAsta blogista
    -siperoinen

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.