Vuosikoost.. eiku ei sittenkää!

Oon tähän mennessä joka vuosi näihin aikoihin vääntänyt jonkinlaisen vuosikoosteen, monessa blogissakin niitä lueskellut, mutta nyt täytyy myöntää, että miuta ei yhtään huvita tehdä semmoista! Joten päätin näin vähän kuin sivulauseessa kertoa fiiliksiä.

Vaikka vuosi 2016 onkin ollut vallan mullistava, aloitin käsityöntekijän ammattitutkinnon, opettelin sen koneneulonnan ja liityin osuuskuntaan ja olen myynyt sukkia ihan aikuisten oikeesti niin kutakuinkin siinä ne kohokohdat sitten ovat olleetkin. Olen niistä kertoillut jo useammankin kerran tarkemmin, niin en koe, että tarvitsisi sen enempää niitä enää toistaa :)

Sitten itse asiaan - polvisukkiin! Jee! Miusta polvisukkien tekeminen on vaan aina niin kivaa. Tein bloggaajakaverilleni Tiinalle (mie ite!-blogista) joululahjaksi neonkeltaisesta ja harmaasta polvisukat. Tosin tuo keltainen ei ehkä oo livenä noin neon, kuin noissa kuvissa valkean lumen kanssa. Keltainen lanka on Regian 4ply coloria ja harmaa alizen siniharmaa superwash sukkalanka.

Neonpolvareiden kuvat otti Tiina. Oli muuten hiton kätevää, kun ei tarvinnut stressata kuvaamista ennen lahjan antamista, kun totesin vaa, et kun kerkeet niin ota parit kuvat blogiin ja tiesin, että kyllä se toinen kässäbloggaaja osaa ja Tiina sai hienot kuvat laitettuakin :)

Lanka: keltainen regia 4ply ja alize superwash 
Koneneulottu

Koska nää toisetkin polvarit on melkein samanlaiset niin voin hyvillä mielin laittaa ne tähän samaan. Nämä tein äidille joululahjaksi.

Lanka: Regia 4ply
Koneneulottu

Ja vielä loppuun, jos ihmettelette suurempaa vesileimaa kuvissa niin päädyin laittamaan uudempiin kuviin semmoisen, koska harmikseni olen huomannut, että kuviani kopioidaan ja jaetaan millon missäkin ilman lupaa ja useimmiten ilman lähdettäkään. Kirjoitin tästä asiasta Lankahelvetin facebookiin ja sainkin hyvää keskustelua aikaiseksi. :) Nyt isompi vesileima näkyy ainakin selkeämmin, että jos ja kun kuvia jaetaan ilman lupaa tai lähdettä niin siitä näkee, mistä se kuva on :) En pahastu kuvien kopsaamisesta omaan käyttöön esimerkiksi inspikseksi, mutta jos kuvia jakaa muualla niin olisi mukava jos laitettaisiin sitten vaikka linkki blogiin. Ja ikinä vaan jos on jotain kysyttävää niin miulle suoraan voi laittaa sähköpostia tai jättää kommenttia, vastaan mieluusti kaikkiin viesteihin :) 

Näiden myötä oikein hyvää uutta vuotta kaikille ihanille lukijoilleni, jotka ovat kestäneet kelkassani tänä vuonna ja toivottavasti myös tulevana! 
Innolla odotan mihin vuosi 2017 meidät vielä viekään! 

6 kommenttia

 1. Isompi vesileima on hyvä juttu (plus se on nätti) :) On ollut tosi kivaa seurata neulekonejuttujasi. Itselläni on pinkki Passap, mutta en ole vielä kerinnyt keskittymään sen opettelemiseen kunnolla. Mulle tulee tosi hyvä mieli kun sinun kauttasi neulekoneiden käyttö on tullut ja tulee yhä tutummaksi monelle ihmiselle. Oikein hyvää ja menestyksekästä tulevaa vuotta 2017 sinulle Henna! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kiva kuulla! :) tuntuu et hirveen montaa ei nää koneneulontajutut kiinnosta, mut aion kyllä sitkeesti jatkaa tätä linjaa tulevaisuudessakin ;)

   Poista
 2. Miks noi yläkuvan sukat näyttää niin ihanilta, vaikka inhoon keltasta?! Sellasta vaan ihmettelen :D Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanan räväkät ja aurinkoiset sukat, tykkään! Vesileima näyttää hyvältä, vastaisuuden varalle mua kiinnostaa tietää millä ohjelmalla saa vesileiman lisättyä jos kokee sen tarpeelliseks?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie käytän photoshoppia ja oon luonut logon erilliseksi kuvaksi :) mut on olemassa erilaisia kännykkäsovelluksia tuohon varmasti ja pelkkä tekstikin kuvan päällä ajaisi varmaan asiansa :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.