Pienempi kuin kolme

Halusin ilahduttaa ystäväni läheistä, mietittiin yhdessä, että millaiset olisivat mieleen ja päädyttiin sydämiin. Ei muuta kuin tuumasta toimeen. Samalla kokeilin myös tehdä kirjoneuletta koko sukan mitalta, mitä en ennen koneella neuloessani ollut koettanut. Miljoona virhettä sinne sattui ja kuvakin huono, kun en tajunnut tarkistaa kuvia ennekuin laitoin sukat posteljoonin matkaan, mutta ehkä siitä saa selvän :D

Lanka: Alize superwash ja austermann step
Koneneulottu

Olin itseasiassa jo kerennyt tehdä toisetkin sydänsukat, joihin laitoin pienemmän sydänkuvion, mutta mielestäni se ei toiminut niin hyvin kuin tämä isompi sydän. Näistä kumminkin tuli varsin söpöt. Joskus kun suunnittelee reikäkortille kuvan niin miun on kauhean hankala hahmottaa miltä se näyttää valmiissa sukassa, siksi testikappaleet on ihan hyvä tehdä :D


Lanka: grundl hot sock neon ja alize superwash
Koneneulottu

Vielä lopuksi tein pari paria pukin konttiin isommilla sydämillä. Eräs toinen ystäväni kommentoi sukkia facebookissa, että ne muistuttavat kovin semmosia retrokahvikuppeja ja vanhaa Tampellan verhokuosia. Punaisesta ja valkoisesta, sekä harmaasta tulee jotenkin joulufiilis. Vaikkakin soveltuvat ympärivuotuiseen käyttöön ;)


Lanka: Austermann step
Koneneulottu

7 kommenttia

 1. Hahaa, miullekin tuli just Tampellan sydämet mieleen noista punavalkeista :D Kivat myös nuo pikkusydämet! Mites muuten kun tulee noissa isommissa kuvioissa pitkiä lankajuoksuja nurjalle, sidotko sie ne viimeistelyvaiheessa jotenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tulee iha hirmupitkiä, niin sidon. Mut yritän suunnitella kirjoneuleet (reikäkortit) niin et ei tulis yli max 12-13s pidempiä langanvaihtoja :)

   Poista
 2. Mun ystävä kerää niitä asioita joissa on Just tuo valkoinen sydän punaisella pohjalla. Niin mageet! Pystyykö sulta tilata sukkia ja millä hinnalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voi tilata. Kirjoneulesukat on 34€ sisältäen arvonlisäveron :)

   Poista
 3. On nuo pikku sydämisetkin sukat kivan näköset :)

  Onko kukaan kysellyt/ehdottanut tai ootko ajatellut tekeväsi niitä sock blankeja, mitä voi sitten värjäillä ja neuloa sukat tms.? :) Suomessa niillä on ilmeisesti aika heikko saatavuus ja varmaan värjäystä harrastavia saattaa kiinnostaa :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.