Näettekö tähtiä?Amerikkasukat lähtivät vähän raiteiltaan. Suunnittelin tuon mallin alunperin nimenomaan niihin jenkkisukkiin, mutta kun asiakas toivoi niitä harmaana niin sitten vein ajatusta vähän pidemmälle, jotta siitähän tulee vallan kiva näinkin! Haluaisin vielä kokeilla tehdä tähtiä koko sukan mitalta - se on seuraava haaste, miten saan koneella neulottua kantapään ilman että kirjoneulekuvio sekoaa :D

Harmikseni vaan tuota hot sock neonia ei enää Suomesta saa. Kirosin tätä ongelmaa jo aiemmin, mutta nyt tosiaan ilmeisesti sitä ei joko valmisteta tai jotain, mutta mistään en ole enää löytänyt. Onneksi on muutama kerä jemmassa. Mutta ainakaan tilaustöitä ei tästä kyseisestä neonpinkistä saa, mutta austermann stepissä on mielestäni myös aika herkullisen pinkki väri!

Kokeilin mallia myös lyhytvartiseen sukkaan ja hauska tuli siitäkin. :)


Lanka: Alize superwash ja grundl hot sock neon
Koneneulottu

8 kommenttia

 1. Kiitos vielä kerran jenkkisukista. Ovat lämpimät, pehmeät ja kauniit. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Tähtiä näkyvissä! Oikeastaan nämä ovat vielä kivemmat kuin jenkkisukat:)

  VastaaPoista
 3. Kirjoneuleen jatkaminen siitä mihin kuvio jäi olikin sitten oikeastaan aika simppeliä. Me saatiin neulekonekurssin opettajalta kirjalliset ohjeet (Ilmeisesti botherin ohjekirjastakin löytyy tiedot siihen). Nämä on kyllä niin kauniita nämä tähtipolvisukat. Kiva katsella sun koneneulonta juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitti vinkistä! Miulla on ohjekirjatki talles ni täytyyki selata!

   Poista
 4. Ihanat tähdet. Koitin laskea tähtien silmukoita, mutta ei onnistunut. Onko mahdollista saada tähtikuvion ruutupiirros?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kysenomainen kuvio on itse suunnittelema ja se ei ole jaossa. Muita tähtikuvioita löytyy googlettamalla :P

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.