Ensimmäinen vaate ikinä!Lasketaanko poncho vaatteeksi vai onko se asuste? En tiiä mut miusta se on vaate ja oon superinnoissani! Neuloin elämäni ensimmäisen vaatteen! Tähän mennessä oon tehnyt vaan sukkia, huivia ja asusteita ylipäätään, joten tälläisen isomman työn aikaansaaminen tuntui aika kivalta! Ja joo, vaikka tämäKIN on koneneulottu ja aikaa siihen hurahti vaan päivä niin silti. Jee!

Sain langan Lankamaailmasta blogiyhteistyönä. Lankamaailmaankin oli tullut myyntiin Fernerwollea, joten halusivat lähettää testiin. Ihana lanka! Ensin mietin tekeväni siitä tuubihuivia, mutta sitten jossain googlen syövereissä näin tämäntyyppisen ponchon ja siitä se ajatus sitten lähti. Opettajan avustuksella aikaansaatiin tämä :)

Ja nyt pitää tehdä tunnustus, olinkin neulonut sitä jo aiemmin, mutta en vaan muistanut. Kun mallailin valmista ponchoa päälläni niin näin naulakossa roikkuvan miun pop-huivin ja mietin et onpas se samanvärinen. Noh, onhan se samanvärinen ku se oli sama lanka! En vain yksinkertaisesti muistanut, että olin tehnyt siitä - vaan piti ihan blogista tarkistaa, että joo-o, kappas vaan :D Mutta niih, voin nyt todeta, että tämä Fernerwollen lace sopii hyvin niin koneneulottavaksi kuin puikoillekin ja lopputulos on ihana! Koska lanka on käsinvärjäiltyä niin pinta elää kivasti, tykkään erityisesti siitä! Voin siis hyvinkin lämpimästi suositella tätä! :)

Lanka: Fernerwolle Lace, 100% merinovilla
Koneneulottu
Mallina kuvissa ystäväni Kati :)

6 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.