Varmat raitasukat


Mikäs sen yksinkertaisempaa ja kauniimpaa kuin perusraitasukat?

Harmaa on yks miu lemppariväreistä, sen pinkin lisäksi! Harmaa on vaan niin nätti ja helppo yhdistää mihin vaan - toimii takuuvarmasti! Mustaa, pinkkiä, turkoosia, vaaleanpunaista, sateenkaariraitaa, you name it. Mutta oon tosi ronkeli siitä harmaansävystä, mikä miuta miellyttää. Näissä sukissa on se täydellinen harmaa. Usein harmaat taittuu joko liikaa siniseen tai sitten ne on liian tummia tai vaaleita. Granitinharmaa on sitten asia erikseen ;)


Tein muutamat sukat pikaisesti ystäville lahjaksi ja kaksi paria meni tilaustyönä asiakkaalle. Keltaiset sukat tein jo varmaan pian kuukausi sitten lahjaksi blogiystävälleni Tiinalle, kun treffasimme livenä! Tiina pitää Mie ite!-blogia, käykäähän kurkkaamassa!

Alemman kuvan kaksi vasenta paria on tehty Filcolana arwetta classic-langasta. Se on 80% merinoa ja 20% nylonia. Uusi tuttavuus miulle ja ihan taivaallinen! Vaikka se on merinosukkalanka, niin voisin hyvin kuvitella sen paljasta herkkää ihoa vasten esimerkiksi piponakin. Ihana lanka! Kiilaa kyllä kärkeen miu sukkalankasuosikkeihin heti - ja mikä parasta, se on hinnaltaan kohtuullinen ja kerässä on kivasti metrejä. 

Muut sukat tein alizen superwash sukkalangasta ja austermann steppistä.


Kaikki sukat koneneulottu.

6 kommenttia

 1. En ookaan tullu ajatelleeks miten kivasti tuo harmaa ja keltanen sopii yhteen :D Mutta se on ihan totta että harmaaseen on helppo yhdistää väri kuin väri.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä ihanista sukista <3

  VastaaPoista
 3. Neulotko enää käsin ollenkaan..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsinhän nämäkin on tehty, neulekonetta käyttäen ;) puikoilla tekeminen vähentynyt, koska tää on vaan niin kivaa!

   Poista
  2. Juu en sillä, kauniita nämäkin! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.