Kuohuvaa lankakaupassa!


Pyöröpuikko oli järjestänyt Sandnesgarn-illan. Paikalla oli Stephan Sandnesgarnilta kertomassa uusista tuulista ja esittelemässä neuleita. Varsin hauska heppu ja ihastuin uuteen harjattuun alpakkalankaan. Enpäs ollut ennen juonut kuplajuomaa lankakaupassa, mutta nyt tein senkin. Tosin minä tyydyin shampanjan sijasta pommaciin, mutta kuohuvaahan sekin on ;)

Stephan kertoi yrityksestä, arvoista ja miten he ylipäätään toimivat. Ja ainakin miusta heillä on ihana asiakaspalvelu, tulla nyt Norjasta saakka tänne pikkukylään kertomaan meille näistä! Olen otettu!


Paikalla oli valmiita neuleita mitä sai ihastella, tunnustella, hypistellä ja katsella. Sieltä löytyi ihana viikinkihenkinen poncho, johon ystäväni ja avecini Sanna suorastaan rakastui.  Kuvassa Anna ja Maria ihastelemassa neuleita.

Itse sorruin vihdoin ja viimein siihen ihanaan alpakka silkeen. Oon niin miljoona kertaa tunnustellut sitä, mutta en koskaan raaskinut ostaa. Nyt ostin! Ja suunnittelin siitä koneneulottua huivia :)
1 kommentti

  1. Kuulostaa kivalta illalta! Täällä Kuopiossa oli Napissa ja Nauhassa samanlainen tilaisuus, harmikseni en päässyt paikalle :/

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.