Missä nyt mennään?

Nyt vihdoin oon lyönyt osuuskunta-hommat siihen pisteeseen, että voin ja pystyn ja osaan myydä tilaustöitä ja valmiita sukkaparejakin. Saatiin koulussa opastus tuohon talouden pitoon ja miten lasken verot ja tellit ja lellit ja ja.. Onneksi talouskirja on suht helppo ja tilitoimisto hoitaa loput, mutta silti alku vähän kankea.

Laitoin Lankahelvetin fb-sivulle sukkia myyntiin, mutta mietin mikä ois oikea kanava siihen. En halua, enkä aio tehdä tästä blogista mitään markkinakanavaa, vaikkakin voihan täällä vilautella niitä myytäviäkin mutta blogin sisältö ei tule virallisesti muuttumaan yrittämisen takia. Ajattelin lisätä tuonne sivun jossain vaiheessa, mistä halukkaat voivat sitten käydä katselemassa tuotteita ja hinnastoja. Harkitsen kovasti myös etsyä taikka jotain vastaavaa pientä nettikauppahenkistä puotia pop up-kauppojen ja torimeininkien lisäksi.


Jotenkin hullun onnellinen olo ollut viime päivät - olen tekemässä tästä oikeaa elantoa (laihaa, mutta mielekästä) ja nautin hurjasti. Näytin varmaan totaaliselta idiootilta kun tein ensimmäistä oikeaa tilaustyötä neulekoneella otsalamppu ja musiikkikuulokkeet päässä ja virnuilin kuin mikäkin vähäjärkinen. Rakastan tätän hommaa (jos ei lasketa ku ei osaa tai sählää neuleen kanssa) ja jotenkin ihanaa, että saan itse päättää työajoista ja mitä myyn ja ja.. En malta odottaa, että tää homma lähtee rullailemaan vielä paremmin! :)
Kiitos teille ihanille, ilman tätä blogia en varmaan koskaan uskaltaisi kokeilla siipiäni! 

3 kommenttia

  1. Onnea! Justiinsa paras mahdollinen tilanne kun saa tehdä sellaista työtä mistä todellakin nauttii:))

    VastaaPoista
  2. Wau, kuulostaapa kivalle. Ihanat värit ja kiva kuvio sukissa! Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  3. Hei vau, kuulostaa tosi mahtavalta! Onnea yrittäjyyteen :)))

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.