Kun polaris tapasi sateenkaaren


Hei! En oo unohtanu käsinneulontaa! Tässä todiste ;)

Näin kaverin instagramissa upeet sukanalut! Hän oli yhdistänyt novitan uutta polarista ja vanhaa tuttua sateenkaarta räsymattosukkien merkeissä. Miun oli ihan _pakko_ tehdä samanlaiset ja heti samoin tein. Vaikka räsymattosukat taitaa olla jo vähän out of fashion, niin mie en tunnu niihin kyllästyvän. Ne on ihanan aivotonta tekemistä! Raidat teen ihan satunnaisesti, toistaen 1-3 kerroksen väriraitoja.

Innostuin näitä neuloessa vähän liikaa ja meinasin tehdä liian pitkät varret. Muutama kerros vähempi niin ne istuis nätisti polven alle, mutta eipä se nyt niin justiinsa oo. Vaikken itse osaa käyttää polvisukkia niin tykkään neuloa niitä, etenkin tälläisiä värikkäitä ja paksusta langasta ne tuntuu tulevankin nopsaan. :)

Lanka: Novita Raita sateenkaari ja Novita polaris värinro 871
Puikot: 3,5mm
Ohje omasta päästä

7 kommenttia

 1. Oi! Nämä on upeat. Mahtaisko tuota sateenkaari lankaa olla vielä kaupoissa? Upeat värit

  VastaaPoista
 2. Mahtavat värit. Ostin just polariksii 4 värii ja mietin et tekisikö jokaisesta kerästä omat sukat vai sekoittaisko kaikkee keskenään.

  VastaaPoista
 3. Mahtavat värit. Ostin just polariksii 4 värii ja mietin et tekisikö jokaisesta kerästä omat sukat vai sekoittaisko kaikkee keskenään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivasta postauksesta :) aika räyhäkät sukat! ~Johanna

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat! Mulla olisi sateenkaarta ja Polarista lankalaatikossa... Pitää ehkä kokeilla...

  VastaaPoista
 6. Kauniit sukat! Mulla olisi sateenkaarta ja Polarista lankalaatikossa... Pitää ehkä kokeilla...

  VastaaPoista
 7. Upeat värit! En ole ostanut Polarista ja luulen etten ehdi ostaa kokeiltavaks, kun isoa lankavarastoa pitää käyttää pois.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.