Kädet lämpimäks

Idea näihin lähti siitä, kun yks kaveri kyseli kämmekkäitä - voiko neulekoneella tehdä semmoisia? Noh, tuumasta toimeen ja nyt niitä on jo useempi pari!Langaksi valitsin dropsin alpacan, jota löytyi jo varastosta. Sitten vaan tuumasta toimeen. Ensimmäisen version tein 2o 2n-joustinta, mutta tykkään enemmän tehdä koneella 1o 1n-joustinta niin muutaman parin tein sitten sillä.

Hassua oli huomata, miten paljon langanväri voi vaikuttaa lopputulokseen. Tein kolme paria täysin samalla silmukkamäärällä ja jännitteellä, mustista tuli jotenkin lörpöt ja ohuet, kun taas violetit ja keltaiset oli mukavan muhkeet ja napakat. Oletan siis, että koska mustat langat ylipäätään on aina hirmuiden käsiteltyjä niin josko se johtuu siitä? Noh, mutta kyllä ne kädessä kestää ja varmasti ajavat asiansa. 

Nämä on siis tehty vaan niinkin yksikertaisesti, että neuloin koneella lärpäkkeen ja sitten ompelin sauman ja jätin peukkureiän. Helppoja myös tehdä puikoilla! Ja koska mie en osaa juuri ees lapasia tehdä niin nää on varsin kivat kumminkin :)

Lanka: Drops alpaca 
Koneneulottu

2 kommenttia

  1. Yksinkertainen on kaunista, nää on tosi toimivia ja siistejä! Varsinkin keltaiset kummallisesti viehättää :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.