Uutta väriä


Jee, teeteen Tundraan tuli taas uusia värejä, kokonaista kolme uutta väriä! Se on miun lempparisukkalanka ja niin kiva neuloa ja niin ihana jalassa ja käytössä (kunhan sukkia ei pese koneessa, kuten tein vahingossa omilleni. Niistä tuli huopatossut lapselle..). Innolla pinkaisin Pyöröpuikkoon ja onneksi sinne oli jo ensimmäinen kuorma saapunut. Tuo violetti ei ehkä oo niin miun väri, mutta kun näin sen värin niin tiesin heti kenelle teen siitä sukat. Halusin jotain yksinkertaista, mutta silti jotain pientä.. Päädyin taas näihin takapalmikkosukkiin, koska ne on miusta jotenkin passelit ja simppelit mut silti siinä on joku juju. Vähän niinkö et eestäpäin tylsä ja tavallinen, mutta takana onkin pieni ylläri! Oon tehny toiset samanlaiset, mietin et pitäisikö näistä kirjoitella jotain ohjettakin teille jaettavaksi? :)

Lanka: Teetee tundra
Puikot: 3,5mm
Ohje omasta päästä

9 kommenttia

 1. Ohje näihin ois tosi kiva! :) Itse neulon juuri ekoja palmikkosukkiani, ja tällaisetkin olisi kiva päästä tikuttamaan.

  VastaaPoista
 2. Mä kans pilasin mun tundrasukat pesussa. Oli käsinpesuohjelma mutta 40 astetta, olisi kestänyt vain 30. Nykyään pesen kaikki villajutut kolmessakympissä :D (käsinpesuohjelmalla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie pilasin myös omani, ne jotka kaveri neuloi joululahjaksi. Hitto et hatutti, kun oli vahinko :D Nyt muistan painottaa kaikille et KÄSIPESU tai sitten tosi hellä villapesu :D

   Poista
 3. No eihän noissa mitään kummaa ole, palmikkoa vaan taaimmaisten silmukoiden kanssa vaan, esim 8 silmukalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olekaan, mut eikös silti oo vallan nätit? ;) eikä kaikille oo kaikki niin itsestään selvää, jos oisi niin miksi on olemassa perusvillasukkaohjeitakaan? ;)

   Poista
 4. Onko kuinka monta silmukkaa?:)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.