Uskomatonta, mutta totta..

Voitteko kuvitella? Tein koko mustat polvisukat, minä.. minä, joka vannonut vihaavani mustaa ja yleensä pysytellyt siitä kaukana, käyttänyt korkeintaan kontrastina. Kyllä! I did it!

Täytynee tunnustaa, että mukavan projektiksi teki lanka. Teeteen tundra-sukkalanka, jota monesti täällä jo hehkuttanutkin. Halusin kokeilla miten tuo alpakka taipuu polvareihin, kun se on niin erilainen lanka muihin verrattuna, miten kuvailisin.. ehkäpä "joustamaton" voisi olla oikea sana sille. Mutta voin kertoa, että hyvin sopii ja ne ovat varmasti extraihanat jalassa. Nämäkin sukat menevät kaverille, itseasiassa samalle, jolle tein edelliset pitkät mustaharmaat-polvarit.

En halunnut tehdä ihan peruspolvareita, enkä suurempia pitsi- tai palmikkosukkiakaan, joten käytin tätä vanhaa ideaa laittaa pieni palmikko takasaumaan, joka kulki kantapäähän asti. Se antaa näköä vähän, eikä sitten oo niin mälsät sukat. :)


Lanka: Teetee tundra
Puikot: 3,5mm sukkapuikot
Ohje omasta päästä

3 kommenttia

  1. Todella ihanat sukat! <3 Täytyisi itsekin tikutella jotkut vastaavankaltaiset. Nuo takasauman palmikot näyttää tosi kivoilta.

    VastaaPoista
  2. Oi miten kivat!!!! Mä rakastan mustaa, mutta en tykkää kutoa siitä yksistään, mutta eräänä iltana alkoi urakka ja nyt odottaa yksi ylipolven sukka valmiina ja tismalleen samanlainen palmikko takana :) mulla menee kyllä edessäkin palmikot. Ehkäpä se toinenkin vielä valmistuu ennen talvea :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.