Muista näkyä!

Syksy tulee. Se tarkoittaa pimeitä iltoja, villasukkia, kynttilöitä, värejä.. ja heijastimia! Koirilla miulla on jo vuosia ollut käytössä nahkahihnoihin pyöritetyt heijastinteipit ja valjaissa semmoset valoavaimenperät, yritän ite muistaa laittaa omaan ranteeseen myös heijastinta, mutta ne on aina niin kauheen tylsiä.

Kaivelin kaverille lankavarastosta vanhoja lankoja ja törmäsin pariin kerään heijastinlankaa. En tiedä mikä ihme mielenhäiriö miulla ollut kun oon akryylia ostanut, mie inhoon sitä! Tosin sillon viitisen vuotta sitten en ymmärtänyt langoista vielä mitään, muutako et ne saattoi olla halpoja ja kivanvärisiä, onneksi nyt tästä viisastunut, heh :D

Mutta enivei - tein yksinkertaisia, nopeita ja hassuja heijastintupsuja! Näkyvät yllättävän hyvin valon osuessa niihin vaikkakin tälläisenään ehkä vähän tylsännäköisiä. Helppo kiinnittää vaikkapa reppuun tai hihaan tai minne nyt ikinä keksiikään. Eikä se kilise tai kalise niinkuin semmoset kovat heijastimet. Luksusta!


Tein kokeeksi vielä virkatun ruusun, josta tuli hauska. Sen voi hakaneulalla kiinnittää vaikka pipoon tai rintaneulaksi. Ohje on täältä, mutta tein noin puolet vähemmän silmukoita, koska tää lanka oli niin paksua ja tuntui, että tästäkin tuli valtava.

Lanka: Red heart reflective
Virkkuukoukku: 6mm
Tupsut tehty tupsukehikolla

1 kommentti

  1. Tupsukat ovat hyvä idea. Vaikken itsekään niin akryyleistä välitä, olen joskus heijastinlangasta lapasiin tehnyt yhden raidan päälle. Sekin toimii hyvin:) Ruusu on myös kiva juurikin pipossa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.