En inhookkaa!


Oon jotenkin päässyt yli miun musta-inhosta. En edelleekää tykkää neuloa sitä, mutta en nyt enää ihan vihaakaan sitä niin hirveästi. Oon yhdelle tuttavalle tehnyt monta paria sukkia ja taas hän oli uusia vailla. Monen värikkään parin jälkeen suostuin tummiin sukkiin, etenkin kun mukaan laitettiin vähän harmaata. Ja täytyy sanoa, ihmeen kivuttomastin menivät. Nyt kun on tottunut neulomaan vähän ohuempia lankoja niin nää pitkät sukat syntyi hujauksessa.

Ainut vika mustassa on sen "pimeyden" takia, että siinä näkyy joka ikinen koirankarva ja pölyhiukkanen. Ei sitä ees välillä muista miten paljon sitä karvaa on, kunnes se näkyy neuleessa. Värikkäissä en oo huomannut samaa, mutta tää imi ihan kaiken, et sori Eveliina, kun sukkien sekaan on varmasti joutunut muutama! :D Pistin merkille myös miten koppuraista musta lanka oli, ainakin tämä 7veljestä. Ilmeisesti se johtuu värjäämisestä, mutta se oli tosi kovaa ja karkeaa verrattuna muihin. Ootteko pistäneet merkille samaa?

Mutta lopputulos näistä oli se, että musta kammosta päästy ja näistä tuli ihan kiva. Ehkä olis toiminut paremmin hitusen ohuempi raita, mutta saaja on varmasti tyytyväinen :)


Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm

3 kommenttia

  1. Komeat sukat! Musta on väri joka imee kaiken valon, siksi sitä on vaikea neuloa. Tarvittaisiin aitoa auringon valoa. Veljeni teki työuransa suurimman osan tekstiiliteollisuudessa ja hän kertoi, että mustaa kangasta tehdään, kun muut värit epäonnistuvat, musta peittää kaiken. Ehkäpä siksi musta lanka on kovempaa?

    VastaaPoista
  2. Tosi kivalta näyttää minusta! Tyylikkäät ja varmasti kätevät talven varalle. Tulee kyllä harvoin neulottua mitään mustaa, vaikken sitä inhoakaan. Värikästä vaan on mielekkäämpää neuloa :)

    VastaaPoista
  3. Oih, miten ihanan pitkät. Musta ja harmaa on kyllä yks parhaimmista väriyhdistelmistä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.