Ammattilaisen ottamia


Vanha tuttava kyseli keväällä syntyneelle pienelle pojalleen sukkia. Olin juuri ladannut kuvan kummitytön junasukista henkilökohtaiselle facebook-sivulle niin siitä se idea lähti. Tein kaksi paria, siniset tein austermannin stepistä ja silmukoita oli 48 ja vihreät ovat novitan nallea 40 silmukalla. Kasvuvaraa on tarkoituksen mukaisesti, jotta sukat olisi sopivat vähän pidempään kuin pari kuukautta.

Lupasin tehdä sukat (enkä huolinut rahaa), sillä ehdolla, että hänen ammattilaisvalokuvaaja miehensä ottaisi niistä kuvat. Oli niin siistiä saaha oikeen kunnon kameralla otetut blogikuvat kerrankin! Joten tässä, olkaat hyvät! Kuvat on ottanut siis Parviaisen Jere ja Jere käsittääkseni tekee keikkakuvaa ja vaikka mitä :)

Ja tässä vielä niin sanottu jäniskevennys. Kävin varmuudeksi omalla kameralla kuvaamassa sukat pihan perällä, ajattelin syksyn tarjoavan kivoja värejä, mutta sen sijaan, että sain nättejä kuvia niin naapurit aattelee miuta varmaan hulluna, heh! Siinä rauhassa ripustelin sukkia pihan perällä olevaan pihlajaan kun naapureilla tuntui olevan hirvee touhu kenen mitäkii. Ihmettelivät vähän mitä hittoa tein, kun otin kuvia eri kulmista ja säädöistä.. Hei, ettekö ennen oo kässäbloggaria nähneet?! Ja tietenkin kun sain hommat valmiiksi niin kaikki viisi naapuria olivat jo hävinneet pihalta.. 

Lanka: Vihreä Novita nalle
Siniset austermann step
Puikot: novita nalle 3mm
austermann step 2,5mm

1 kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.