Aikuiselle naiselle


Miun serkku meni ja täytti 18 vuotta. Pelottavaa. Muistan, miten hän oli pieni, vaikka meillä oli kymmenisen vuotta ikäeroa niin viihdyttiin. Muistan keinuttaneeni häntä vuoden parin vanhana niin kovin, että lopulta oksensi. Se pieni tyttö rakasti keinumista, mutta ilmeisesti silläkin on rajansa. Istuttiin hiekkalaatikolla ja ylpeänä lapsen vahtina esiteininä työntelin vaunuja kylän raittia mummolaan. Snif, niin se aika vaan menee. Tunnen itteni jo ihan ikälopuksi!

Hän tykkää kovasti palmikoista ja vaikka neuloo itsekin (sukuvika ihan selkeesti) niin ei kuulema vielä niitä hallitse, joten miepä pikaisesti puikottelin lempparipalmikkosukat. Totean taas kerran, et ei tähän malliin vaan kyllästy, se on vaan niin kiva tehdä ja nätti jalassa. En enää edes kestä laskuissa monesko pari kyseistä mallia nämä ovat.. Nätit niistä tuli ja saajakin oli onnellinen :)

 Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm

1 kommentti

  1. Olen tehnyt näitä sukkia pari kappaletta vuonna 2010 (petrooli ja kanerva), mutten harmaasta. Harmaa on nätti väri. Miksen älynnyt tehdä näitä sukkia tyttärelleni, kun hän täytti 18 v pari viikkoa sitten, hmph.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.