Ysärilapsen unelma

Esittelinkin jo festari-ostoksia aiemmin, mutta nyt sain jotain valmistakin! Tein tätä huivia hartaudella ja kesäaikaan neuleet ovat joutaneet lojumaan vähän enemmänkin, kun koetin ottaa lomasta kaiken irti. Nyt taas arki on alkanut ja syksyllä kerkeää käpertyä sohvannurkkaan neulomaan.

Tää kyseinen lanka pomppasi silmiini heti La Bien Aiméen kojussa. Yksisäikeinen merino vielä, eipä tarvinnut kauaa ostosta miettiä. Värin nimi oli The 90's, joten tälläselle ysärifanille oikein oiva. Väri muistutti miuta jostain ysärin alun telkkariohjelmista, räikee, räiskyvä, villi mutta silti jotenkin sulava. Mallia piti harkita sitäkin enemmän. Halusin ehdottomasti ainaoikein huivin ja vähän lisäksi pinkkiä, mutta ei liian raidallista huivia kumminkaan. Mikäs sen paremmin taas sopisi kuin Veera Välimäen suunnittelema Pop-huivi, taitaa olla jo meikäläisen kolmas huivi kyseisellä ohjeella - muttako se on niin ihana!

Shaalina se ehkä on hiukan levoton, mutta miusta se on kiva väriläiskä kaulaan kiedottuna. Tämä huivi jää ihastuttamaan koululla meidän pienen ryhmän näyttelyä toviksi, kun odotellaan viileämpiä kelejä, jotta pääsisin tätä kunnolla käyttämään :)


Lanka: Värikäs La Bien Aimée merino singles - väri the 90's
pinkki Hedgehog fibres skinny singles - väri jelly
Puikot: 3,5mm
Ohje Pop-huiviin Huivileikki-kirjassa

10 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.