Perussteppiä


Piti tekaista pikaiset sukat ystävälle, joka oli tulossa kyläilemään piiiiitkästä aikaa. Meillä on muutama sata kilsaa välissä ja nähdään harvoin. Halusin tehdä pienen lahjan, mikä lämmittää näin syksyn tullen. 

Piti olla väriä ja sukat piti saaha nopeesti, valitsin sitten langaksi austermann step 6 ja päädyin ihan perussukkiin. Varma valinta toisinsanoen, eikä aikaakaan tuhrautunut päivää pidempään ja sain sukat valmiiksi ystävälleni kotiinviemisiksi. 

Tykkään hirmuisesti näistä valmiista raitalangoista, perussukka valmistuu aina nopeasti ja raitalanka ei mielestäni muuta kaipaakkaan. Jos siihen lähtisi sekoittamaan pitsiä tai palmikkoa, niin hieno kuvio herkästi hukkuu väreihin, siksi miusta ihan perus on just paras. Ja vielä mainitakseni tästä langasta, se on miun yksi suosikkisukkalanka, tyyris tosin mutta ihana. Aloeverakäsittely tekee siitä vaan niin pehmoista kutoa ja se tuntuu pehmeältä jalassakin, joskus pitää vähän hemmotella!

Lanka: Austermann step 6, värinumero 297 shannon
Puikot: 3mm

8 kommenttia

 1. Kauniit todellakin ja ihanat värit!

  VastaaPoista
 2. Kivan raikkaat värit langassa :)

  Ja olitpa päässyt mainioihin bileisiin osallistumaan edellisessä postauksessa! Pitääkin tsekata tuo uusi kirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kiva päästä osallistumaan tommosiin :) Ja kiitti! :)

   Poista
 3. Nätit sukat! Ja perus tosiaan paras värikkäässä langassa.
  Mistähän minä kaivelisin sen neulomiskärpäsen puraisun?.... puikot ei ole heiluneet pitkään aikaan. Ei ne tällä tavalla joululahjasukat valmistu!!!!!

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat. Minäkin tykkään tuosta Step 6:sta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.