Harjoittelu-Hilmat


Nyt voin todeta, että oon tehny oikeet kirjoneulesukat! Ja on sen näkösetkii! Jotkut onnettomat liekkisukat oon vääntänyt, mutta ei niitä lasketa.. niissä kirjoneuletta oli muutaman kerroksen verran.

Onnistuin mielestäni ihan kohtuullisesti. Värivalinta vaan ei ollut ehkä toimivin ja neuloin superlöysää ja toisen sukan luennolla. Toiseen sukkaan sain kärkeen virheen, mutta en jaksanut korjata. Kun ei kerrota kenellekkään niin ehkä sitä ei huomaa? ;)

Mutta sukkien rumuudesta huolimatta kirjoneulekammo on selätetty! Seuraavat jo puikoilla ja suunnittelen toisia hilmoja. Näin instagramissa ihanat, joten kunhan saan projektit alta niin pakko varmaan tehdä toiset... Ja opetella vähän lankadominanssista ja kireydestä!

Lanka: turkoosi novita 7 veljestä ja pinkki viking villeä
Puikot: 3,5mm

8 kommenttia

 1. Hyvältähän nuo näyttävät. Ei muuta kuin seuraavien kimppuun. Näihin jää vielä koukkuun.

  VastaaPoista
 2. Turkoosi-pinkkihän on just hyvä ja räväkkä yhdistelmä. Kyl mä tälläisiä mielummin katselen, kuin beigen sävyissä olevia...

  VastaaPoista
 3. Hei! Katsoin instassa noita ihania broken seed sukkiasi! Saanko kysyä millä puikoilla vai teitkö ihan normaalisti kiilakavennukset 1 ja 4 puikoilla? Kiitos jo valmiiksi vastauksestasi :>

  Ja vielä jos saan kysyä pientä vihjettä rikke pipon neulomiseen niin huono olen enkussa että en ymmärrä miten kavennukset tulee aloittaa!

  Terkuin milla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni rikessä on ihan tavan sädekavennus, kavennukset tehdään oikealla kerroksella :)

   Poista
 4. Peruutan kysymyksen sukkien suhteen tyhmä minä :D

  VastaaPoista
 5. Hieno alku kirjoneuleille! Pieni virhe tarvitaan, jotta tunnistaa käsintehdyksi.. Joku kertoi neulovansa nurja puolimpäälläpäin, niin saa lankajuoksut pysymään tasaisina kirjoneuleessa. itse kierrän lankoja 2-3 silmukan välein toisiinsa. Kirjoneule on aina kaunista! Höyrytys auttaa, jo kaipaa tasoitusta pinnoille.

  VastaaPoista
 6. Hienot sukat!Hyvä Henna! :)Ja minusta tuo väri yhdistelmä on hyvä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.