Virkkurista


Virkkausbuumi jatkuu. Muistin, että olin jo reilu vuosi sitten ostanut pinkkiä ontelokudetta tulevaa koiranpentua varten - halusin virkata koiranpesän. Noh, Tyyne on 1,5-vuotias ja se ei saanut petiä :D Mutta nyt kuteesta syntyi hauska rojukori! En tiedä muiden kodeista, mutta tuntuu että meillä on hirvee määrä kaikennäköstä tilpehööriä. Niitä piti saada piiloon. Joten tuumasta toimeen. Korista tuli yllättävän tilava ja se veti aika hyvin rojuja piiloon ;)

Sain pari vuotta sitten joululahjaksi Molla Millsin Virkkuri-kirjan. Oon ihastellut Mollan töitä ja ohjeita paljonkin, mutta edelleen arastellut virkkausta. Ajattelin, että tämäkin vinoraitakori olisi vaikea tehdä, mutta raidathan syntyi lähes itsestään. Pienempi kori on myös samasta kirjasta, sen tein ensin harjoitteluversiona. :)

Lanka: Lilli-ontelokude
Virkkuukoukku 10mm
Ohjeet koreihin Molla Millsin Virkkuri-kirjasta

4 kommenttia

 1. Ooh, niin herkullisen värinen tuo musta-pinkki kori <3

  VastaaPoista
 2. Siis niin hyvännäköisiä. Olet taitava./annuliini

  VastaaPoista
 3. Kiitti vinkistä! Pitääkin itekkii virkata pari koria, niin saa paikat järjestykseen. :D

  VastaaPoista
 4. Miunki tekis miel ostaa se Mollan kirja, missä on noita kirjovirkkuujuttuja, mut pelkään et miulla menee hermo siihen kirjovirkkaamiseen/töistä ei tuu siistejä :D Nuo raitakorit yms ois kyl vähä näyttävämpiä ku yksväriset! :O

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.