Maailman hienoin projektikassi!


Postasin kuvan uudesta projektikassistani instagramiin ja facebookkiin ja sain sen verran kyselyjä siitä, joten ajattelin esitellä sen täälläkin. :)

Selailin ebayta ja mietin uskolliselle muovikorilleni jatkakaa. Ostin vuosia sitten Tiimarista lasten pienen muovikassin, jossa on tasapohja ja kahvat! Se on oivasti palvellut, mutta välillä se tuntuu jäävän vähän pieneksi ja se muoviosakin on jo halkeillut paikkapaikoin. Oon välissä koettanut toisenlaisia kasseja, kangaskasseja mut mikään ei oo ollut niin hyvä.Näin jossain pinterestissä ideaa läpinäkyvään kassiin. Sitten hirveellä vimmalla kaivelemaan ebayta ja ei kauaa tarvinnut etsiä kun löytyi sopiva! Kassi on läpinäkyvää pvc-muovia. On siis hauska kannella sitä ympäriinsä, eipähän jää kellekkään epäselväksi mitä siellä on ja mitä värikkäämpää lankaa laittaa niin sitä kivempi siitä tulee! Ja koska oon tällänen ysärifani, niin läpinäkyvät asiathan oli sillon kovaa huutoa! Back to 90's siis tai jotain, heh!

Miulla on ehtona kassille, että mukaan pitää mahtua neule, puikkopussukka ja juomapullo. Extrapisteitä tämä pussi saa siitä, että sinne mahtuu myös kalenteri, kännykkä ja lompakkokin!


Laukku maksoi noin 10 euroa posteineen ja se on siis taattua kiina-laatua. Tuntuu suht tukevalle kumminkin ja ompeleetkin vielä kasassa, pvc on paksua ja ei pitäisi puikotkaan ihan heti katketa mukana tai tulla läpi pussista. Hain kassia hakusanoilla transparent bag ja tässä vielä linkki, mistä kyseinen kassi löytyy. Sitä saa myös väreissäkin, mutta sitten häviää vähän ehkä tuo läpinäkyvyyden idea.


17 kommenttia

 1. Värikkäiden namujen herkkukassi!

  VastaaPoista
 2. Oi, tuo on hieno! Ehkä vähän pakko saada tuollanen :D

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska idea ja tuli tuosta kyllä ihan omat varhaisteinivuodet mieleen :D

  VastaaPoista
 4. Tosi hauska idea ja tuli tuosta kyllä ihan omat varhaisteinivuodet mieleen :D

  VastaaPoista
 5. Hieno! :D Mäkin haluun! Onnistuiskohan ommella itse kirkkaasta vahakankaasta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, kyllä varmaan mut tuleeko tarpeeksi vahva? Tykkään tästä kyl hirmuisesti! ❤️

   Poista
 6. Mieki selailin yks päivä näitä läpinäkyviä kasseja, kun tuntuvat ainakin jossain olevan vähän muodissa :D Mut sit miuta alko ahistaa et kaikki näkis miun tamppoonit yms henk.koht. tavarat siitä kassin läpi, niin en sitten ostanu. Mut tästä sain kyllä ideaa, että tosissaan kässäkassinahan tää on loistava! Kiitos siis ideasta ;) Tai idean jalostamisesta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmiekää kyl kehtais kanniskella tätä ehkä muuten. Just samast syyst et tupakat ja muut loistaa sieltä iloisena 😂 mut ainakii tän kassin mukana tuli pien pussukka mikä just hyvä tommosten tavaroiden säilömiseen ja sit voi pitää näkösällä ei niin arkoja juttuja 😀 mut kässäkassina tää on paras!

   Poista
 7. Kiitos ihanasta vinkistä:) Läpinäkyvät saappat mulla jo on niin arvaa kävinkö tilaamassa heti:):)

  VastaaPoista
 8. Oot varmaan saanut vastata tähän samaan kysymykseen jo aiemminkin, sori siis siitä, mutta mistä olet ostanut tuon värikkään langan jota tuossa työssä on? :) Entä tuon vyyhdillä olevan, vai onko samaa lankaa? :) Mitä tuosta työstä on tulossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka on La Bien Aiméen the 90's nimistä merinolankaa, vyyhdillä sekä kerittynä, samaa lankaa. Huivia tulossa siitä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.