Inhokkini trikookude

Olin joskus aikoinaan ostanut valmiiksi kerittyä trikookudetta koirien leluaskarteluun. Sain kumminkin hirveen inspiksen tehdä uuden maton keittiöön. Molla Millsin ihana hexagon-matto houkutti helppoudellaan. Matosta tuli kiva, malli oli kiva mutta nyt muistan miksi niin paljon vihaan trikookudetta. Vaikka nämä kaksi väriä oli samalta brändiltä niin ne oli ihan eri paksuisia sekä kun vaihdoin harmaassa kerää niin värisävykin näkyy matossa. Argh. Ei enää siis mitään muuta trikookuteesta kuin koiranleluja.

Onhan se kiva kierrätysmateriaali ja tuntui pehmeältä jalan alla, mutta hitto vie kun ärsytti. Ehkä siedän katella tuota mattoa tovin, ennenkuin kerkeän shoppailemaan ontelokudetta ;)


Lanka: valmis keritty trikookude
Virkkuukoukku 10mm
Hexagon-maton ohje Molla Millsin Virkkuri-kirjasta

5 kommenttia

 1. Näyttää hyvältä mutta ymmärrän tuskasi 😄😊

  VastaaPoista
 2. Tuo malli on ihana! Itsekin tein samanlaisen, Esteristä ja mustavalkoisena. Tykkään :))

  VastaaPoista
 3. Nyt kun vähän avasit, ymmärrän tuskasi ja otsikon paremmin :D muuten olin, että miten kukaan voi inhota trikookudetta?! :D Mutta lopputulos silti näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 4. Matto näyttää oikein kivalta, mutta tosiaan ymmärrän trikookudeinhon! Sen kanssa pitää kyllä olla tosi tarkkana ja eniten inhottaa se vaihtelevuus samassa vyyhdessä/ kesässä.

  VastaaPoista
 5. Mutta toihan on ihan superkiva, just värin vaihtumisen takia! Kunnon ombre-väritys tossa harmaassa! Meinasin jo tulla kysymään, että mistä saa tollasta liukuvärjättyä trikookudetta, mutta hommahan paljastui ihan toiseksi!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.