Melkein oikea kirjoneule

Blogipostauksien tahti on hidastunut ja siihen on oikea syykin - olen tehnyt isompia projekteja. Enkä oikein osaa kirjoitella tänne sen kummempia turhanpäiväisyyksiä. :) Olen pyrkinyt kahteen postaukseen per viikko, nyt on tyydyttävä yhteen ja tuntuu, että sekin on saavutus, että saisin jotain valmiiksi siinä ajassa. Mutta toisaalta tämä bloggailu on käsitöiden kiva sivutoimi, ei pitäisi ottaa stressiä siitä :)

Instagramista on voinut kurkkia miten isoäidinneliöpeitto edistyy hitaasti ja varmasti. Kerkesin väliin tehä vähän muutakin, mutta ihan vaan perusvillasukat. Vaihtelua virkkaamiseen ja niihin isoäidinneliöihin, joita on tehty vasta ehkä noin 1/5 osa.. huoh! Mutta siitä tulee kiva!

Mutta näihin sukkiin. Isosti harmittaa, ettei tätä lankaa edes valmisteta enää. Heräsin tähän Regian valmisraitalankaan ihan liian myöhään ja jostain kerkesin hamstrata kerän tai pari. Tykkäsin kovasti, vaikka usein miusta nää wannabe kirjoneulelangat on aika hirvittäviä ja näyttävät usein vaan sotkulta valmiina, mutta tää on poikkeus. Ja edelleen tämä Regian 6-säikeinen lanka pysyttelee miun sukkalankasuosikeissa. Ihana perushyvä lanka, jota on kiva neuloa ja lopputuloskin yleensä oikein miellyttävä.


Lanka: Regia 6-ply
Menekki kokoon 41 87g
Puikot: 3mm 

2 kommenttia

  1. Ihanan väristä lankaa! Ihaniin väreihin on kyllä harmi törmätä vasta silloin kun niitä ei saa mistään.. :/

    VastaaPoista
  2. Eihän keskeneräisiä kuvia tartte kuvata? Eihän? Joten hyvähän se on julkaista blogikirjoituksia sitä mukaan, kun töitä valmistuu. Välillä nopeammin ja välillä hitaammin :) Hienot sukat!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.