Kauniita unia kummin kulta!

Oon tosissani innostunut virkkaamista, tai ainakin yrittänyt innostua, heh! Amigurumit on ihania, mutta tätä uniriepua kasatessa tulin taas siihen tulokseen, että pikkuinen pipertäminen ei oo ehkä ihan miun heiniä, mutta ainakin yritin.

Halusin harjotella virkkaamista jollain simppelillä, mutta uudella jutulla. Googlettelin uniriepuja ja löysin parikin eri versiota esimerkiksi Life With Marin - ja Janitan kätösistä -blogeista. Mutta täytyy tunnustaa, että virkkausohjeiden lukeminen on hirveen haastavaa vielä.

Päädyin siis taas youtubeen ja sieltä löysin ohjevideon tähden virkkaamiseen. Pupun pään tein mututuntumalla ja korvat täysin omasta päästä (jotka purin varmaan 8 kertaa) ja lopputulos tyydytti saajaansa. Kummityttö on vielä ehkä hitusen liian pieni ymmärtääkseen tämän päälle, mutta sillä aikaa hän viihtyy turvalonkeroiden kanssa ja sitten hieman isompana taaperona varmasti tykkää tästäkin unipupusta. Tosin mielestäni onnistuin saamaan siitä vähän vihaisen näköisen, mutta toivottavasti saaja ei ajattele samoin, heh!

Materiaaliksi valitsin hjertegarnin blend bamboon, koska bambuhan on luonnostaan hygieeninen materiaali ja kun vauva siihen kuolailee niin toivottavasti se edes vähän sietää pöpöjä plus se on ihanan pehmeää esimerkiksi kasvoja vasten. Samalla sai kätevästi upotettua jämälankoja :)

Lanka: Hjertegarn blend bamboo
Virkkuukoukku 3mm
Tähden ohjevideo täältä, muuten omasta päästä soveltaen

3 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.