Lämmin Antarktis

Huivi villitys vaan sen kuin jatkuu. Ravelrystä oonkin jo monta laittanut suosikkeihin ja to do-listalle ja puikoillakin jo vaihteeksi taas uusi ;)

Hyvä ystäväni valmistui koulusta parin vuoden puurtamisen jälkeen ja halusin muistaa häntä jotenkin erikoisemmin, kuin perusvillasukkapaketilla ja kukkapuskalla. Etsiskelin kivaa ohjetta ja värin saaja sai itse toivoa. Ihastuin ikihyviksi tähän Janina Kallion suunnittelemaan huiviin. Louhittaren luolan Tuulen tyttärestä löytyikin sopiva väri ja ei muuta kuin hommiin. Varasin huivin tekoon useamman viikon, mutta sain sen valmiiksi neljässä päivässä. Uusi enkka! Kuten edellinen nurmilintukin, niin tämäkin neulottiin osissa niin se tuntui syntyvän nopeasti. Muutaman kerroksen toistoja ja sitten taas toisen osion toistoja pari kertaa ja pian koko huivi oli valmis.

Käsinvärjätty merinolanka antoi sille kivasti elävyyttä ja vaikka se on noinkin ilmava, niin kaulalla se silti oli lämpöinen, etenkin näihin kevätpäiviin. Tähänkin huiviin meni muutama metri toista vyyhtiä ja jäi taas ärsyttävän kokoinen jämäkerä, mutta josko siitä sitten tekisi vaikka pipon.


Lanka: Louhittaren luola Tuulen tytär
Menekki: 105g
Puikot: 4mm 100cm pyöröt

4 kommenttia

 1. I-H-A-N-A huivi! Tuon voisi ottaa omillekkin puikoille työn alle. Ja taas äimistelen sun neulonta tahtia :D Olet sä vaan nopea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Sitä ku innostuu johonkin projektiin ni sit sitä tikuttaa vauhilla :D

   Poista
 2. Mielettömän kaunis väri tuossa Tuulen Tyttäressä!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana huivi ���� pitää itekkin kyllä tehä��

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.