Kukkia kevääseen


Huomaan edelleen alitajuisesti vältteleväni toista keskeneräistä mustaa sukkaparia. Jotenkin tuntuu muutenkin, että on kamala sukkaplokki - ei huvita vääntää ainaisia sukkia. Tekee mieli tehdä kaikkea muuta, ehkä uskaltautua kokeilemaan jotain uuttakin. Nämä eivät kyllä ole uusi villitys. Olen muutamille ystäville tehnyt lahjaksi tiskikukkia aiemminkin ja koska ovat olleet kuulema käytössä niin hyviä niin kaivataan jo uusia vanhojen kauhtuneiden ja kuluneiden tilalle. Joten tuumasta toimeen.

Tiskikukat on kivoja tehdä, syntyvät nopeesti ja ovat hauskoja ja ennenkaikkea ekologisia. Kokeilin tällä kertaa neuloa vähän löysempää isommilla puikoilla, jotta rätit kuivuisivat nopeammin ja toisekseen isommalla rätillä on helpompi pyyhkäistä :D


Lanka: Yksiväriset hjertegarn blend bamboo ja värikäs ice yarn cotton bamboo
Menekki kaikkiin neljään rättiin 91g
Puikot: 3,5mm

6 kommenttia

 1. Kivoja! Itsekin säännöllisin väliajoin palaan tuohon tiskikukkaohjeeseen, niitä on kiva tehdä pieninä välitöinä :) Plus ne on niin käteviä,aina löytyy kaveri jota lahjoa parilla.

  VastaaPoista
 2. Kivoja! Itsekin säännöllisin väliajoin palaan tuohon tiskikukkaohjeeseen, niitä on kiva tehdä pieninä välitöinä :) Plus ne on niin käteviä,aina löytyy kaveri jota lahjoa parilla.

  VastaaPoista
 3. Ihania! Täytyisi kokeilla 😊

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita tiskikukkia! Tuo monivärinen lanka on niiin ihanaa <3

  VastaaPoista
 5. Kivoja! En ole vielä kokeillut tiskikukan mallia täytyykin testata. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.