Broken seed goes rainbow

Broken seed sukat oli kovaa huutoa pari kolme vuotta sitten, enää niitä taitaa bongailla harvemmin. Ite en ole niihin kyllästynyt vieläkään, ne ovat oikein hauskannäköiset ja valkoisen kaverina toimii milteempä mikä vaan. Malli on varsin helppo, mutta silti jotenkin näyttävä.

Miulla oli jämäkerä tuota opalin sateenkaarilankaa ja haluisin itselleni jotkut kivat keväiset ohuemmat villasukat. Joten tuumasta toimeen. Tykkään kovasti tosta opalin langasta ja miten siinä nuo värit vaihtuu vähän noin epätasaisesti. Onnistuin myös epähuomiossa tekemään sukista identtiset parit, vaikka tunnetusti en koskaan tasaa raitalankoja vaan neulon aina siitä kohtaa mihin viimeeksi jäätiin.


Lanka: Opal surprise ja novita pikkusisko
Menekki kokoon 41 66g
Puikot: 2,5mm

10 kommenttia

 1. Tosi kivan näköiset! Pitäisi itsekin kokeilla tuota broken seed -tekniikkaa. :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihanat!♡ ja tuo Broken seed on tosi kiva malli, voisi itsekkin tehdä vaikka nilkkaversiot kesäksi,Kahdet polvisukat on sillo muutama vuosi sitten tullut tehtyä tuolla mallilla :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat! Pääsisipä itsekin joskus tilaamaan tuota Opalia.

  VastaaPoista
 5. Tää on sitten hassu malli. Muiden tekemänä nämä ovat tosi kivoja, sellaisia hillitys tyylikkäitä tai sopivasti räimeitä niinkuin tämä sun pari. Tykkään ihan hirveästi. Sitten taas omat broken seed -yritelmät ovat lentäneet saunanpesään...

  VastaaPoista
 6. Keväiset ovat, aivan totta! Kivat kertaisesti. Kiitos tuosta ohjelinkistä, täytyy lie laittaa to-do-listalle... Iloista kevättä siulle! :) toivottelee, Leena

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.