Ja voittaja on..

Synttäriarvonta on takana päin. Arvontoja on aina kiva järjestää ja niinkuin jokaikinen kerta, haluisin palkita teidät kaikki, mutta tälläkin kertaa osallistujia oli just yli 500 ja arpojakin kasaantui noin 800kpl niin se on täysin mahdotonta. Vaikka tätä blogia kirjoittelee pääosin itseään varten, niin täytyy sanoa, että kovasti ajattelen teitä lukijoitakin. Tuskin sitä jaksaisi niin ahkeraa päivitellä ja panostaa tähän touhuun, jos teitä seuraajia ei olisi. Kiitos teille siitä <3 En pidä teitä itsestään selvänä asiana :)

Tällä kertaa palkintoja oli yksi ja onnellinen voittaja oli Tiia N! Olen laittanut laittanut voittajalle sähköpostia ja paketti lähtee pian postiin. 

Arvonnassa oli mukana sponsoroimassa Lankahelvetin kanssa yhteistyössä olevan Tikata. Mainittakoon vielä kaikille, että Tikatassa alkaa 10-vuotissynttäriviikot ensi viikon maanantaina 7.3. ja synttärit jatkuvat aina huhtikuulle asti! Luvassa on erilaisia arvontoja, supertarjouksia, tuotepaketteja, ilmaisia kursseja ja kaikkea kivaa! Tikataa voi seurata facebookissa, instagramissa ja nettisivuilta ellet paikan päälle pääse!

3 kommenttia

  1. Tuhannet kiitokset ihanasta palkinnosta! Blogissa tämän päivän tunnelmia arpajaisvoiton saatuani. :)
    http://langanpaastakiinni.blogspot.fi/2016/03/ihana-onnenpotku.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.