Ihan pienet

Instagramissa tuskailin, kun sain parit tilaussukat. Mustat. Ei huvita. Vihaan, inhoan ja kääk! Yksi sukka valmiina, kolme vielä tehtävä.. Välissä pitää tehdä jotain muuta, jottei tylsistyisi - joten syntyi pikkuisen pikkusukat tulevalle pienelle ihmiselle. Ystäväni saa vauvan kuun vaihteessa ja pitihän jotain tehdä..


Ihan alkuperäinen junasukan mitta on miusta vähän turhan pitkä ihan vastasyntyneelle. Oon todennut, että kolme "muhkuraa" riittää hyvin vastasyntyneelle ja reilu puolivuotiaalle voi tehdä jo sitten ne neljä, kuten ohjeessakin. Muuten käytin samaa vanhaa tuttua ohjetta.

Tykkään junasukan ohjeesta kun se on niin yleispätevä. Ihan vastasyntyneelle fingerin langasta tehdyt sukat ovat sopivat, isommalle sitten sport/nallen vahvuinen on sopiva. Samat silmukkamäärät ja kerrokset pätevät aikalailla näihin, vain langan vahvuutta puikkoja vaihtaa niin tulee eri kokoinen. :) Junasukat ovat kuulema hyvät lapsen jalassakin, useamman parin tutuille jo vääntänyt ja kovasti niitä kehuttu. Edelleen myös se tarina siellä sukan takana on miusta ihana. Jos se ei ole tuttu, voit lukea sen täältä. 

Lankana tälläkin kertaa oli Teeteen Helmi, se on 100% merinovillaa. Se kurvaa kyllä pikkuhiljaa miun suosikkilankoihin. Se on niin ihana lanka vähän kaikkeen! ja mikä parasta, se on metrimääriltään vielä edullinen!

Lanka: Teetee Helmi, menekki 25g
Puikot: 2,5mm

Ohje junasukkiin, protip - vastasyntyneen jalkaan vaik kolme nurjaa kuviota!

5 kommenttia

  1. Ihanat! Ja todella todella käytännölliset lapsella. Täälläkin puikoilla muutamat junasukat taas tulossa ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Ja todella todella käytännölliset lapsella. Täälläkin puikoilla muutamat junasukat taas tulossa ;)

    VastaaPoista
  3. Ihanat sukat ja tuo langan väri on omaan silmään todella kaunis! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.