Pop-huivi versio 2Aloitin jo joulupyhinä tätä huivia. Koska se oli itselle, niin sillä ei ollut niin kiire.. väliin kerkesi aika monta paria sukkia ja muuta ja välillä huivi pääsi jopa vähän unohtumaan. Langankin tähän olin jo hommannut vissiin viime kesänä, kun nämä ihanat fernerwollet oli saapuneet Pyöröpuikkoon.
Niin ihana kuin se onkin, niin välistä ainaoikein neulos tuntui supertylsälle, mutta kun pääsin pahimman yli ja raitoihin niin huivin puolikas syntyi parissa päivässä. Tykkään kovasti tästä mallista ja tuosta yksinkertaisesta neuloksesta, tämä olikin siis jo toinen Pop-huivi, edellisen tein viime kesänä ystävälle joululahjaksi.

Huivista tuli kertakaikkiaan ihana. Lämmin, muttei liian paksu. Käsinvärjätty merino oli ihanaa neuloa, sekä antoi yksinkertaiselle mallille vähän kivasti sävyäkin. Olin varannut huiviin kaksi 100g vyyhtiä, mutta ilokseni huomasin, että huiviin riitti juuri ja juuri yksi vyyhdillinen pinkkiä lankaa. Harmaa osio on tuttua Teeteen helmiä, mikä on miust varsin ihana ja monikäyttöinen merino!


Lanka: Fernerwolle Lace ja Teetee Helmi
Menekki yhteensä 130g
Puikot: 4mm pyöröt
Pop-huivin ohje Veera Välimäen Huivileikki-kirjassa

13 kommenttia

 1. Veeran huvit taitaa kaikki olla sellasia, että niitä voisi tehdä monta samanlaista. Täytyy kans kokeilla tätä mallia. :) Upeat värit. Helmi on todella mukava neulottava.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva väriyhdistelmä ja kaunis huivi :)

  VastaaPoista
 3. Miten hiano! Sopii sulle ihan täydellisesti <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi ja ihanat värit!

  VastaaPoista
 5. Hello,
  very beautiful scarf!!!
  where can I find the pattern?
  It's lovely Blog here, but I understand nothing,
  because I'm Japanese, living in Germany.
  Karo

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana huivi ja ihanat värit!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.