Pehmoista postia

Sain taas Tikatasta ihanaa väriterapiaa blogiyhteistyön merkeissä. Osa langoista oli vanhoja tuttuja ja muutama ihan uusi tuttavuus.

Paketista löytyi ihanien arvontapalkintojen lisäksi tälläiset läjät!


Löytyi regian sukkalankoja sportmallisena sekä nelisäikeisenä, Rowanin cocoonia, Rowanin baby merino silk dk:ta pari kerää, Rowanin alpaca merino dk:ta, Rowanin lima colouria, Schachenmayrin merino extrafine 120 muutama kerä ja Langin mille colori glitterilankaa!

Rowanit ovat täysin uusi asia miulle, vähän jännittää mitä niistä keksin, mutta mille colorin suunnittelin jo huiviin, SMC:n merinot pipoon ja Cocoonistakin tulisi varmaan kiva pipo, hmm. Kuulisin mielelläni käyttökokemuksia näistä, jos olette neuloskelleet? :)

Kotimaista lankapuolta edusti Pirtin kehräämön hahtuva, kampa- ja karstalangat. En ole ennen huovutellutkaan muuta kuin novitaa, joten kiva päästä testaamaan näitä!


Jos joku ei ole vielä tietoinen Tikatasta muuten, tai tätä kautta niin Tikata on palveleva käsityökauppa Helsingin itäkeskuksessa. Sieltä löytyy niin langat kuin ompelukoneetkin, puhumattakaan asiantuntevasta henkilökunnasta, joka osaa varmasti auttaa niin lankavinkkien kuin ompelukone-ongelmienkin kanssa. Siellä järjestetään myös erilaisia kursseja, joten pääkaupunkiseutulaiset huomio, jos kiinnostaa opiskella uutta taikka osallistua muuten vaa päivittämään omaa osaamista :)

7 kommenttia

 1. Ihana paketti. Mitä väriloistetta! Noista voi tehdä vaikka mitä kivaa.

  VastaaPoista
 2. Nuo oranssit Rowanit~ *pyyhkii kuolaa*

  VastaaPoista
 3. Meikämamma puolestaan kuolaa nuita ylemmän kuvan vihreitä mums!

  VastaaPoista
 4. Moi, Pirtinkehräämön langat ja hahtuvat huopuu tosi hyvin kokemusta on jopa 40 asteessa, jos ei halua kivikovaa tuotetta. 60 saa tiukaa tavataa.
  Olen neulonut lapsen lapsille monet halhtuva housut. Sukkaa sekä lapasta niin lapsillle, ku aikuisillekin ihan huovutustarkoituksessa.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania, ja inspiroivia!

  VastaaPoista
 6. Oih, mä kuolaan tuota regian aquarius-lankaa :D aivan ihana väri <3 eikä noissa muissakaan mitään vikaa oo ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.