noh, WAU!

Ihan ekana mainittakoon, että tämä EI ole maksettu mainos. Vain pelkästään tyytyväisen asiakkaan ilo!

Kaikki alkoi jo aikoja sitten, kun kehitin fiksaation yksisarvisiin. Heh, siis kyseessä on lähinnä sisäpiirivitsi, mutta kun yksisarviset on niin söpöjä :D Ystävien kanssa heitetty vitsiä ja yksisarvisfiksaatio on vilahtanut blogissa aiemminkin ;)


Sain ystävältäni joululahjaksi ihanan rintamerkin! Olin ottamassa sitä siitä pahvista irti, kun lukko hajosi. Se meni rikki, eikä voinut korjata. :( Otin yhteyttä tekijään ja tutustuin paremmin LumiWAU-puljuun. Koska sain niin uskomattoman hyvää asiakaspalvelua, haluan myös jakaa vähän tietoutta tännekin. Koen, että meidän "käsityöläisten" on pidettävä yhtä, jotta myö pysytään jaloillamme. Itse en ole yrittäjä, mutta sivusta seurannut useampaakin pienyrittäjää ja se leipä ei helpolla tule.


Mikä on LumiWAU? Ystäväni oli ostanut pinssin Helsingistä, joltain markkinoilta kai. Puhuin ystävällisestä nuoresta tytöstä, joka on yksinään LumiWAU. Jutustelin itse yrittäjän kanssa pinssiepisodin yhteydessä ja sain tietää, että LumiWAU on Vantaalla sijaitseva yhden naisen firma.

Yrityksen slogan "Dare to be more than average" kertoo paljon yrityksen identiteetistä ja yrityksen tuotteet on suunnattu rohkeille ja vahvoille ihmisille! Ekologisuus on yritykselle tärkeää ja se näkyy materiaalien valinnassa ja käytössä. Tuotannossa käytetään kierrätysmateriaaleja ja printtaamiseen luontoystävällisiä musteita. Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Suomessa. Sivuilta löytyy ihania värikkäitä tuotteita ja tän talven mallisto koostui poneista, yksisarvisista ja sateenkaarista! Oli yksisarvisia ja tuttuja my little poneja ja muuta!

Jos kiinnostuit, käy kurkkaamassa sivuja. LumiWAU löytyy myös facebookista, instagramista, twitteristä  ja pinterestistä. Kotisivuja unohtamatta!

Tässä vielä kuva pienestä paketista, jonka sain kun alkuperäinen hajosi. Mitäs tykkäsitte? :)3 kommenttia

  1. Tytär on ihan hulluna yksisarvisiin! Olisi just eikä melkein hänelle!

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava juttu, kiitos kun jaoit iloa eteenpäin! Siskon synttärilahja taitaa tänä vuonna tulla tuolta :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.