Sävy sävyyn

Kerrassaan harvinaista, kerrankin blogikuvia, jossa mie oon mallina :D Tähänkin on hyvä syy - oli tyttöjen ilta ja tarkoitus ottaa pipokuvat kun on naamat hienosti laitettu. Mutta unohdettiin ja olin ainut neito, jolla ei ollut upeita ja pöyhkeitä kikkaroita niin päädyin sitten pipomalliksi!

Pipo on tehty Rowanin Finestista, ehkä ihanin lanka mitä oon koskaan neulonut. Se on 50% villaa, 30 % alpakkaa ja 20% kashmiria. Taivaallisen pehmeää. Oon varmaan triljoona kertaa painottanut sitä jo, että pipo pitää ehdottomasti olla semmoinen, ettei se kutita. Ainakin itselläni on niin herkkä otsikko ja tuntuu, että trikoopipotkin välillä kutittaa.

Sain tän kerän keväällä Tikatasta, tein siitä jo raitapipon ja huivinkin ja hillosin kahta viimeistä kerää tätä varten. Tumma violetti ei ehkä oo miun oma henkilökohtainen lemppariväri, mutta onpahan nyt pipo tukan kanssa samaa sävyä ;)

Ihan tällänen pikainen btw, nyt jos koskaan kannattaa seurata Tikataa facebookissa. Joulukalenterista paljastuu joka päivä ihania tarjouksia ja muuta kivaa, joten kannattaapi olla kuulolla!


Lanka: Rowan finest, 47g
Puikot: 2,5mm ja 3mm pyöröt

Langat saatu blogiyhteistyön merkeissä Tikatasta :)

10 kommenttia

 1. kaunis pipo ja aivan ihanan väriset hiukset!

  VastaaPoista
 2. Nätti! Ihana väri :) Kiitos linkistä ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan räväkät hiukset ja hyvin niiden kanssa sopiva pipo! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pipo! Näyttää sellaiselta, että melkein tuntee itsekin sormissaan kuinka materiaali on pehmoista! :) Kaunis luomus taas kerran! <3

  VastaaPoista
 5. Näyttää kyl pehmoselta! :) Ite pystyn pitää myös ihan 7veikasta tehtyjä pipoja ja ei kutita, mutta ehkä mulla otsis suojaa jonkin verran :D Hienon värinen tukka siul!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii joo, mie en pysty ees aattelee et laittaisin :D välillä 7veikkasukat kutittaa nilkkojaki siihen malliin :/

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.