Pitää olla blingiä!


Näihin sukkiin ja tähän lankaan liittyy hauska tarina. Miulla on tapana selata päivän instagram-feedi aina illalla sängyssä. Yks ilta selasin instagramia ja näin jollain ulkomaisella tyypillä kuvan tästä Opalin glitterilangasta. Aattelin, et miun on ihan PAKKO saaha tota lankaa! Karistin yöunet ja googletin saako tuota ylipäätään Suomesta ja onko se tosiaan yli 70% villaa (yleensä kun nää glitterilangat on akryylia, johon en koske, hyi). Lankakamarista löytyi ja pomppasin sängystä ja äkkiä tilaamaan! Ei millään voinut odottaa aamuun, mikä kyllä seuraavana työpäivänä kostautui. Postasin kuvan instaan ja olisikin hauska tietää millaisen tilausvyöryn se aiheutti Lankakamarille.

Langat tuli ja aloitinkin sukkaa jo, mutta kun miulla herkästi nelisäikeiset tökkää, vaikka kuinka ihanaa olisikin niin nämä sukat odotteli valmistumista. Etenkin kun olin tekemässä sukkaa omaan jalkaan niin eihän sillä kiire ollut... Aaton aattona sain vihdoin kaikki joululahjat valmiiksi ja päätin tarttua näihin ja niistä sitten joulupyhinä valmistuikin joululahja itselleni, koska tänä vuonna pukki ei sukkia tuonut.


Näin taas pitkästä aikaa Pipon ytimestä-Siniä ja koetettiin kuvata sukkia. Sinillä on vähän pienempi jalka kuin miulla, niin sukat näyttää löysiltä. Oli muuten äärimmäisen haasteellista saada sukista kuva, jossa se glitteri näkyisi. Onnistuttiin jotenkuten, mutta kuvat ei oikein vastaa todellisuutta. Tätä lankaa voisi hyvin kuvitella yksisarvisen oksennukseksi.. glitteriä ja sateenkaarta, jee!

Lanka: Opal Happy (71% villaa, 26% polyamidia, 3% polyesteri)
Menekki 63g kokoon 41
Puikot: 2,5mm

9 kommenttia

 1. Ihanat sukat, kimallus juuri kohdallaan ja väri-iloa talven pimeyteen! (Tosin eilen ja tänään aurinko paistaa ihanasti.)Päätin juuri alkaa Lankalaihikselle, että en nyt ryntää ostoksille, mutta mieli tekisi, todellakin hankkia tätä lankaa, lahjasukkiin.

  VastaaPoista
 2. Vertauskuva yksisarvisen oksennus kuulostaa aivan mahtavalta, hihittelen täällä sille. Kivan värinen lanka ja sukat näyttää hyvälle vai sanoisinko kimaltavalle ;) Mukavaa vuoden loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D eikös ookki! Ainaki miu kuvissa yksisarviset oksentaa sateenkaarta.. :D Ja hyvää uutta vuotta sinne myös :)

   Poista
 3. Bling, bling... ja vielä sateenkaaren värin kera. Upeat sukat ja hauska tarina.

  VastaaPoista
 4. Just tänään sanoin ääneen miehelleni, että käsityöbloggaajien ansiosta nämä "kalliimmat ja paremmat" langat tyhjentyy aika hyvin eri myymälöiden tarjonnasta. ;) Pitäis itellekin käydä hakemassa kerä ja marinoida pari vuotta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin paljon mahdollista, tietyt langat vaan aiheuttaa joukkohysterian :D

   Poista
 5. Miulla pien jalka? Hahhaa :D Miun yhet tennarit oli 41 kokoset ja muuuten kengät on yleensä 40 kokoset :D Mut kiva et pystyin olee apuna sukkien kuvaamises! Nää on kyl superihanat sukat :) Ja oli iha huippukivaa nähä, ens kerral taas <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.