Déjà Vu


Tämä on jo toinen pari tällä kyseisellä väriyhdistelmällä. Miten hyvin tuo keltainen sopiikin tuohon mustavalkoiseen perusraitaan? Se on kuin kirsikka kakun päällä! Nämä sukat tein seiskaveikasta, kun edellisellä kerralla käytin nallea, värit ovat muuten täsmälleen samat :)

Meillä oli viime viikolla luntakin - sen verran, että pystyi sanomaan, että lunta tuli. Nyt se kyllä jo suli pois ja luvassa ilmeisesti taas musta joulu, mutta salaa nautin siitä. Me mennään aatoksi miun vanhempien luokse, mutta miulla ja isännällä on oma pieni jouluperinne. Käydään iltamyöhään joskus puolen yön aikaan viemässä kynttilät hautausmaalle ja voin kertoa, että se on törkeän upea näky pimeällä. Illalla kun suurinosa on kynttilänsä vienyt, se näky on tosi uskomaton. Muuten kyllä jo lunta kaipaisin, loppuisi kurakelit ja koirienkin kanssa olisi kivempi lenkkeillä lumessa kuin ainaisessa sateessa.

Näiden myötä voikin melkein jo rauhoittua jouluun.. :)

Lanka: Novita 7 veljestä
Menekki 94g kokoon 38
Puikot: 3,5mm

1 kommentti

  1. Mulla on tämä malli vielä tekemättä, mutta langat on jo valmiina odottamassa (useampikin värivariaatio) josko kohta jo ottaisi puikoille. Ihanat sukat!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.