Onnistunut raitasukka

Tykkään käyttää paljon valmiita raitalankoja. Joskus on oikeesti kiva vaa neuloo ihan perussukka, eikä kikkailla tai miettiä. Suosikkini näissä raitalangoissa on kyllä ehdottomasti regia, etenkin tää stripemania! 6säikeinen sukkalanka tuntuu olevan kaikista paras miun puikoilla. Paksummat tuntuu jo liialta ja sitten taas 4säikeinen on liian vähän.. köh, kohta neljä kuukautta ollut odottamassa keskeneräinen pari 4säikeisestä sukkalangasta, eiköhän sekin kerro jo paljon :D


Mutta niin.  Unohdin kuvata olennaisen näitä sukkia kuvatessa, mutta instagramissa hehkutin. Tarkkaa kun kattoo ylempää kuvaa niin vasemmassa sukassa sen jotenkin näkee ;) Toista sukkaa tehdessä, kantapää meni tasan raitojen kanssa! Wohoo! Bileet! Naureskelin itsekseni, että varsinaiset ilonaiheet on miullakin - mutta en onneksi taida olla ainut? ;)

En koskaan tasaa lankoja, eikä raitalankasukista ikinä tule täysin samanlaiset, kun olisihan se hirveää langanhukkaa jos pätkisi ja tasaisisi. Joskus kerran taisin jollain novitan raitalangalla kokeilla, mutta siltikään en saanut niistä paria, joten luovutin. Ja toisaalta miusta on vaa hauskaa, että sukat on vähän eriparia! Stepin 6säikeinen saa myös kehut taas vaihteeksi, silläkin langalla olen onnistunut saamaan melkein tasaparit! :)

Nämä sukat menee pukinkonttiin. Vaikka vannon pinkkien sävyjen mukaan, niin nämä olivat varsin kiva yhdistelmä. Tuo limenvihreä raita tekee ihmeitä!

Lanka: Regia 6-fädig stripemania, värinro 06363
Koko: 40, menekki 97g
Puikot: 3mm

1 kommentti

  1. Ihanat sukat! <3 Regian raitalangat on todellakin kauniita. Vielä kun malttaisi käyttää niitä, eikä vaan hamstrata kaappiin. :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.