Miltein musta

Vihaan neuloa mustaa lankaa! Se on ankeaa, tylsää ja ihan kerrankaikkiaan pimeää puuhaa. Raitasukassa se vielä jotenkuten menettelee, mutta jos pitäisi tehdä koko parillinen pelkkää mustaa niin huoh, en varmana ala!

Onneksi löytyy vaihtoehtoja. Graniitinharmaa on aika lähellä mustaa ;) Ystävälläni oli syntymäpäivät ja hän ei ole liiemmin värien ystävä. Mustia sukkia joskus muistaakseni toivonutkin, mutta musta.. äh. Kaivoin kaapista tän harmaan ja totesin, että täähän on aika lähelle! Sitä ei myöskään ollut läheskään niin inhottava neuloa, kuin mustaa ja tuo ihana palmikkokuviokaan ei huku mustan sekaan. Tällä kertaa en tehnyt polvimittaisena, vaan puoleen pohkeeseen, kuten alkuperäinen ohjekin on. Kiva ja toimiva näinkin, mutta kyllä tuo malli mielestäni oikeuksiinsa pääsee paremmin polvisukkana.

Oli vaan aika hankala väri kuvata sukkia sisätiloissa salaman avulla, mutta koska näitä kyseisellä palmikkoneuleella tehtyjä sukkapareja on nähty täällä jo varmaan kyllästymiseen asti niin ajattelin, että ei se oo ihan niin justiinsa ;)


Lanka: Novita 7 veljestä
Koko: 39-40, menekki 154g
Puikot: 3,5mm

6 kommenttia

 1. Ihanat sukat! Tuosta tummanharmaasta tosiaankin palmikot ja muut krumeluurit tulee paremmin esiin, kuin pikimustasta. Ja onhan ne kiva väripilkku kokomustaan asukokonaisuuteen! ;D

  VastaaPoista
 2. Moikka, oli pakko nyt vihdoin kommentoida ja kiitellä kivasta blogista. Nyt noin vuoden verran seuraillut blogia ja aion varmasti pysyä mukana pitkään. Tätä palmikkosukkaa olen ihastellut instagramissa monella neulojalla ja pakko varmaan nyt vihdoin itsekin aloittaa oman parin neulominen. Hauskaa joulun odotusta ja pitkiä lankoja :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit ovat nämäkin :-)
  Mulla tuli just aamulla yks täysin musta sukkapari päätellyksi, kokoa 37. Ja toinen samanmoinen pari kahta kokoa isompana pitää vielä tehä. Sitten saa kyllä se musta jäädä hetkiseksi marinoitumaan laatikkoon :-D

  VastaaPoista
 4. hienot sukat! Musta on kyllä ihan pimee väri. Mä oon sen verran mustaan menevä, että se on tosi käytännöllinen väri, kun pitää oll amonikäyttöisiä vaatteita. Mutta miten niitä kuvataan? Lähes mahdotonta.

  VastaaPoista
 5. Ne on komiat ja voi kun oppisin itsekin tuollaiset kutomaan.
  Näyttävät meinaan jaloissasi saapikkailra. 😃

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniit sukat! Pitääpä itsekin testata tuota ohjetta :) Kiitos mahtavasta blogista, jo pidemmän aikaa olen seurannut mutta vasta nyt kommentoin ensimmäistä kertaa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.