Linjalla

En varmaan ikinä kyllästy palmikoihin. Ne on niin nättejä. Yksinkertaisiakin mutta silti kauniita. Etenkin luonnonläheisissä väreissä ne pääsevät oikeuksiinsa. Mutta joskus kokeiltava muutakin.

Sain jo kuukausi tai pari sitten Lankalinjalta postia. Sain heiltä kokeiltavaksi pariakin eri lankaa, mutta miulla on tapana tehdä töitä silleen "jonottain", suunnittelen töitä ja sitten toteutan niitä sen mukaan. Tai ainakin pyrin siihen. Vielä pari lankaa odottelee testausta, mutta pahoin pelkään, että kerkeän korkata ne vasta joulun jälkeen.


Tähän pieni infopläjäys. Lankalinja on Karjaalla sijaitseva verkkokauppa. Heillä oli ennen myös kivijalkakauppa, mutta sattumien takia Lankalinja päätti jatkaa verkkokauppana, kuten alunperin vuonna 2006 oli aloittanutkin niin. Lankalinja on erikoistunut sukkalankoihin, mutta löytyy sieltä myös tarvikkeita virkkaamiseen ja muuhun värkkäämiseen. Jos asut Karjaan suuntamilla, nyt joulukuussa sieltä voi käydä ostamassa lankaa varastoltakin! Infoa voit klikata lisää sivuilta!


Mutta sitten asiaan. Pääsin testaamaan Järbo Garnin Mellanraggi lankaa. Jos suoraan puhutaan niin miulla ei ollut mitään kummempia odotuksia sen suhteen ja pidin sitä vähän niinkuin ruotsalaisena novitana. Voin kyllä lämpimästi suositella sitä perussukkalangaksi novitoiden rinnalle. Pehmoinen neuloa ja ainakin valmis pari tuntui miellyttävälle. Itse tykkään eniten näistä 6 säikeisistä langoista ja niitä käytän nykyään eniten. Ne valmistuvat suht nopeaan ja ovat sopivat jalassakin. Värejä ainakin Lankalinjan verkkokaupassa oli vaikka millaisia! Koska mie ite tykkään kirkkaista väreistä, niin välillä tuskailen värien perään, kun monella firmalla on murrettuja sävyjä tai muuten vaan "villasukanharmaita". Toki harmaakin miellyttää ja murretut toimii palmikoissa, mutta joskus on kiva tehdä pirteitä sukkia! Nämä sukat taitavat joutua pukin konttiin, violetti ei oo ihan oma suosikkiväri, mutta tiedän monta, jotka siitä pitävät ;)

Lanka: Järbö, Mellanraggi
Menekki 78g, koko 40
Puikot: 3mm

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Lankalinjan kanssa.

3 kommenttia

 1. Ihanan muhkeat palmikot ja kauniin väriset sukat! :) Minunkin tekisi mieleni kysyä yhteistyötä joltain lankakaupoilta, mutten uskalla :( Enkä usko, että näin pieni blogi (9 kuukautta ja 150 lukijaa) edes kovin paljoa houkuttelisi lankakauppoja yhteistyöhön :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, toisaalta jos ei kysy niin ei siinä mitää menetäkkää, korkeintaan kieltäytyvät :)

   Poista
 2. Pitää kai kerätä rohkeutta ja kysyä!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.