Karkkiako?

Näistä tuli kuin minttukarkit! Novitan hailakka turkoosi sopikin vallan hyvin vanhan vaaleanpunaisen kanssa!
Inhoan tehdä lasten sukkia. En luota novitan kokotaulukoihin, koska olen todennut ne ainakin omalle käsialalle hiton reiluiksi. Nyt piti mennä pienellä mutulla, kun piti saada sukat kokoa 33-34. Etenkin naisten sukkiin on tullut jo selkeä tuntuma, tiedän paljonko silmukoita ja kerroksia menee noin kokoon se ja se ja sillä ja sillä langalla. Mutta lasten sukat on hankalat, varsinkin kun ei oikein ole tarjolla sopivaa paria mihin testata!

Näistä tuli muutenkin vähän kakkoslaatusukat, koska just kun olin päätellyt sukat ja virittelin niitä sukkablokkiin niin huomasin, et perkele - nehä on iha eri mittaiset! Noh, olin sitten unohtanut yhden raidan toisesta sukasta, mutta oon liian laiska purkaakseni. Näitten sukkien saaja tuskin huomaa eroa ja jos huomaa niin voi sanoa, että ne on Peppi Pitkätossu-sukat, eri mittaiset! :D Nämä menevät ystävän siskontytölle pukinkonttiin ja luulen, ettei pehmeät paketit ole tuon ikäiselle niin ihania, mutta varmasti nämä lämmittävät talvella pienempiäkin jalkoja :)

Lanka: Novita nalle, menekki 67g
Puikot: 3mm
Ohje omasta päästä

5 kommenttia

 1. http://repsupuuhaa.blogspot.fi/2015/11/karkkisukat.html hehe mun joukkuekaveri tartti sukat, mä lupasin neuloa, kysyin et millaset, se valitsi just samat värit ja sano että vaikka raitasukat :D mut sit mä kyllä rupesin sooloilemaan ja laitoin kans valkosta ja kirjoneuletta :D näköjään olis hyvin oiminut nää raidatkin!

  VastaaPoista
 2. Tuossa juuri viime viikonloppuna kaipasin "aivotonta" neulomista ja pistin puikoille raitasukat. Raitoja aina 3 valkoisella ja 3 mustalla. No kappas, eihän se ihan aivotonta ollutkaan, kun huomasin neuloneeni yhden 2 kerroksen mustan raidan...ja tietysti huomasin sen vasta lähes puoli sukkaa myöhemmin. Koska neuloin vielä kahta sukkaa kerralla, enpä viitsinyt purkaa ;) Onneksi olin tehnyt virheen molempiin sukkiin.

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Mun tekee ihan älyttömän paljon mieli päästä neulomaan raitasukkia. <3

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat sukat. Niin karkkivärit, että huh huh... kelpaisi kyllä meikäläisellekin. Ihanat.

  VastaaPoista
 5. Hoho. Heti pomppasi facebookista silmään kun tein ite ihan samoilla väreillä Remix2-lapaset viime toukokuussa... (Nähtävillä täällä: http://tavaroidentaikamaailma.blogspot.fi/2015/05/allotykset.html) :D Niistäkin tuli vähän kakkoslaatua mutta ehkäpä voisin ne arvontaan laittaa, lapsen kokoa nekin ehkä, kun en tehdessä tajunnut isompia puikkoja ottaa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.