Comfort Zone

Jokaisella neulojalla on varmasti joskus semmonen olo, et mikään ei kiinnosta, huvita ja on ihan plaah. Miullakin on joskus semmosia fiiliksiä, vaikka joku voisi muuta luulla! :D Sunnuntaina iski kunnon sunnuntaiblues ja tuntu et kaikki oli ihan möh ja pöh. Kaivoin kätköistäni kerän Step 6, jota olin hartaasti hautonut jo kohta toista vuotta. Päätin, et nyt jos koskaan on aika lohtuneuloa ja tulla paremmalle tuulelle ja sehän auttoi!

Jaksan aina vaan hehkuttaa tuota lankaa, koska sitä on niin ihana neuloa. Sukat ovat valmiinakin oikein ihanat jalassa. Neuloin ystävälleni sukat tästä joku aika sitten ja ystävänikin on ristinyt ne sukat lohtusukiksi. Kuulema ne on niin ihanat jalassa, ettei niillä raaski kävellä ja niitä pidetään vain huonoina päivinä piristämässä ja lohduttamassa! Toimii!

Ja niin, historiallista näissä sukissa on myös se, että neuloin ne kerrankin itselleni. Kyllä, ihan omiin jalkoihin! Miun villasukkavarasto alkaa ehtyä, kun vanhat alkaa kulua jo aikalailla, joten päätin, että nyt kerrankin teen itselleni jotain. Joululahjat on sen verran hyvällä mallilla, että pystyin nämä uhraamaan itselleni :D

Tää lanka on kyllä uskomattoman riittoisaa, sillä tähän pariin meni 75g, eli tasan puolet. Aiemmin tein yhdestä kerästä polvisukat ja nyt tästäkin jämäkerästä saa samanlaisen parin vielä! :)


Lanka: Austermann Step 6 Irish rainbow colors, väri 624
Menekki: 75g
Puikot: 3mm

2 kommenttia

  1. Ärrinmurrin-keksejä on joku kaatanut salaa kulhoon täälläkin. Lieneekö syy pimeässä marraskuussa vai missä, mutta tahmeasti etenee neule kuin neule. Pitäisi varmaan noudattaa vinkkiäsi ja kaivaa väri-ilottelu vyyhti, jota olen hillonnut juuri tällaista hetkeä varten!

    VastaaPoista
  2. Neulominen tosiaan tuntuu tosiaan auttavan monenlaisissa tilanteissa =) Piti ihan kahdesti katsoa näitä sukkia kun omissa jaloissa on lähes samanlaiset, eilen valmistuneet. Step on kyllä aivan ihanaa lankaa neuloa ja pitää. Niin ja riittoisaa. Päätin tehdä itselle unisukat loppukerästä kun olin neulonut tytölle ensin sukat. Ja lanka vain jatkui ja jatkui =)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.