Sinistä raitaa

Näitä raitasukkia on nyt näkynyt ihan jokapuolella! Enkä oikeastaan ihmettele, sillä nää on supernättejä! Miulla on aina kauhee ongelma tehdä miehille sukkia, tai siis löytää joku kiva malli. Kirjoitin edellisessä mustavalkoraita-sukkapostauksessa, miten miusta se pelkkä mustavalkoraita on tosi tylsä. Mutta jos lisää pienen ripauksen jotain muuta niin siitä tulee ihan toinen. Näistä tuli turkoosin kanssa varsin kivat!


Nämä sukat tein hyvän ystäväni miehelle. Neuloin joskus vuosi vai kaksi sitten toisenkin parin, mutta kyllähän sukat käytössä kuluu. Toivottavasti miellyttää saajaansa. :) Täytyy myöntää, että toista sukkaa tehdessä iski kunnon toisen sukan syndrooma, eikä meinannut millään huvittaa tehdä toista loppuun. Koon 47 sukka tuntui loputtomalta, mutta selätinpäs sen! Lopputulema taas kiittää tekijäänsä!

Lanka: Novita 7 veljestä ja Viking ville, koko 47, 138g
Puikot: 3,5mm
Ohje omasta päästä

Ps. Huomasin, että Lankahelvetin sivukatseluita on kertynyt jo yli miljoona. 
Ihan huikeaa! Kiitos teille <3

5 kommenttia

 1. Ihanat sukat! Mun pitäisi päättää, teenkö tällaiset taaperokoossa, vai panda-junasukat Pinterest-haasteessa seuraavaksi, kun teemana on "mustavalkoista". En millään osaisi valita!

  VastaaPoista
 2. Tulipas kivat! Minusta tuntuu aina jättisukkia tehdessä, että niistä on pakko tulla liian isot! En vain pysty neuloessa uskomaan, että jollain on niin iso jalka :D Eikä mikään ihme, että on tullut miljoona katselua; tämä on niin inspiroiva blogi! =)

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon ihan raitakoukussa :)

  VastaaPoista
 4. Siis tuo yhdistelmä viehättää!.

  VastaaPoista
 5. Minulla tuli siro 47 sukka ihan vahingossa. :P ..vaikka koskaan en oo neulonut 42:sta isompaa. Tosin en tiedä, vaikuttiko kuvion teko asiaan, joskus kun 42:nkin tuntuu ihan tuskalta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.