Rento Regia


Regia on yks miu suosikkilangoista. Tykkään eniten 6 säikeisistä sukkalangoista ja Regialta löytyy valikoimaa sen suhteen vaikka muille jakaa. Värien ja raitalankojen ystävänä varsinkin, tykkään hirmuisesti! Neulontajälkikin tuntuu olevan tasainen tuolla langalla. Onko muut huomanneet samaa?
Noh, enivei. Pyöröpuikkoon oli taas kerran tullut uusia lankoja. Ekana mukaan kotiutin ne pinkit langat, mutta sitten seuraavalla kerralla tämäkin lanka näytti varsin kivalta, vaikka onkin hieman maanläheisemmät värit.

Ystäväni pieni poika kasvaa sitä vauhtia, että viime talvena neulomani sukat ovat jo liian pieniä, pikatilaus uusia lämmikkeitä tulossa siis! Jostain syystä miusta on hankala tehdä lasten sukkia, niihin ei oo omasta takaa niin hyviä mallikokelaita ja toisekseen ei ole niihin tullut semmoista samanlaista "tuntumaan" kuin perussukkiin. Nämä kumminkin onnistuivat novitan taulukoillakin ja tarkoituksella tein hitusen reilut, jotta eivät jää heti pieneksi.

Kummityttöni 6v toimi reippaana mallina kuvissa. Tietenkin utelias tyttö kun on, heti kysyi, että kenelle nää sukat on? Kerroin, että ne ovat Jesselle. Hän siinä katseli sukkia ja mietti tovin ja totesi; "nää on kyllä hyvät, näissä Jesse tarkenee iiiiiiiihan koko talven, ei varmastikaa tuu kylmä!" Awww. Toivotaan ainakin niin, eikös se niin mee, että lasten suusta totuus kuullaan?


Lanka: Regia Stripemania, värinro 06363, menekki 50g
Puikot: 3mm
Ohje omasta päästä,

3 kommenttia

  1. Onpas kivat värit, vaiko onkin aika maanläheiset sävyt, niin kokonaisuus on silti jotenkin pirteä :) Pitäis itekin neuloa veljen muksuille sukkia ja toinen on vasta alle vuoden ikäinen, niin ihan on kyllä apua(!) olo ollut.. :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä sun nyt täytyy neuloa mallitytöllekin tuollaiset ihanaiset...

    VastaaPoista
  3. No johan on kiva lanka! Yleensä raitalangoissa on liian vähän eri värejä, tuossa näyttäisi olevan kivasti montaa väriä :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.