Oh, Darling!

katiadarling

Pyöröpuikkoon oli tullut syksyn uusia lankoja. Miehän suorastaan villiinnyin ja ostin monen monta kerää, ensimmäiseksi mainittakoon tämä uusi Katia Darling - sama vanha darling, mutta paksumpana versiona - kuusisäikeisenä. Neuloin viime keväänä ohuemmasta versiosta sukat ja nyt tämänkin parin jälkeen on vähän ristiriitainen fiilis. Tykkään hifistellä eri villojen kanssa ja mitä pehmeempi ni sen kivempi. Darling on 75% uutta (virgin) villaa ja 25% polyamidia. Se on rakenteeltaan hyvin höttöistä ja epätasaista, joten siitä annan sille miinukset. Varsinkin tässä paksummassa versiossa oli huomattavia paksuuseroja lankassa, mikä tietysti välillä kismitti. Uskon kyllä että plokittamalla ja kostuttamalla tämäkin epätasaisuus sukasta häviää.

katiadarling1
Tämä väri näytti tosi herkulta kerällä. Ostin kaksi kerää, kun ajatuksena oli polvisukat, mutta näihin sukkiin riitti vallanmainiosti yksi kerä. Valitettavasti lanka ei neulottuna ollut ihan niin kiva kun olin ajatellut, vyötteessä ei ollut kuvaa tästä väristä. Jotenkin sekavan oloinen raidoitusjärjestys tälläisen neurootikon mieleen, mutta ehkäpä lanka saa anteeksi tämän värin koostumuksessaan - sillä sukat on tosi pehmeät ja varmasti oikein lämpimät. Ja luulen, että tällekin värisekoitukselle löytyy oma fanikuntansa. Jos oikein muistan, niin Pyöröpuikon Tinna mainitsi, että tämä lanka on jo myyty loppuun valmistajalta. Ilmeisen suosittu ollut siis ainakin Euroopassa. Haluan kyllä ehdottomasti kokeilla toistakin väriä :)

katiadarling3 katiadarling2 Lanka: Katia Darling värinro 52, 126g
Puikot: 3mm
Ohje omasta päästä

5 kommenttia

 1. Minä niiiin vihaan noita raitalankoja missä värijärjestys lähtee ns. takaisinpäin tietyn värin jälkeen! Ostin ihanan yksisarvisenoksennussateenkaarilangan ajatuksena huivi niin rumahan siitä nyt tulee kun siellä on sellaisia 10cm keltaisia läikkiä muiden ihanien raitojen välissä :,(

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä aika mielenkiintoisesti väritys menee :)

  VastaaPoista
 3. Juu erikoinen värjäys, mutta lopputulos on kyllä ihan kiva.

  VastaaPoista
 4. Säpäkkä väri,minua ei häiritse sikinsokin menevät raidat:)

  VastaaPoista
 5. Hui, suorastaan iskevä väriyhdistelmä :D Ihanan pitkät sukat!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.